NavMenu

Na Kupusištu u Banjaluci ipak vrtić umjesto nebodera

Izvor: BL Portal Utorak, 02.07.2024. 15:30
Komentari
Podeli
Nakon objava u medijima gradonačelnik je ranije zaustavio izmjenu regulacionog plana (Foto: Grad Banjaluka)Nakon objava u medijima gradonačelnik je ranije zaustavio izmjenu regulacionog plana

Na Јavnoj raspravi koja je juče održana u Banjaluci predstavljen je novi nacrt izmjene dijela regulacionog plana "Centar – istok" na lokaciji Kupusište, po kojem će na ovoj lokaciji umjesto ranije planiranog nebodera, biti dozvoljena izgradnja predškolska ustanova, prenosi BL portal.


Prilikom jučerašnjeg predstavljanja novog nacrta izmjene dijela regulacionog plana, gradski menadžer Bojan Kresojević istakao je da je gradska administracija spremna da prihvati prijedloge koji su kvalitetni.


- Na inicijativu gradonačelnika zaustavljeno je to da se u parku Kupusište izgradi zgrada, odnosno da se regulacioni plan koji predviđa stambeno-poslovni objekat preispita na način da se tu predvidi predškolska ustanova. Time smo pokazali da je naša politika bila i ostala ista, a to je da je za nas prioritet ono što građani smatraju da je bitno - rekao je Kresojević.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.07.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Iako je ljetna sezona uveliko počela, na most Počitelj još ćemo počekati

Iako su iz Autocesta FBiH najavljivali da će kolosalni most Počitelj, kao i cijela dionica autoputa koja će skratiti put do mora, biti pušten u promet do početka ljetne sezone, to se nije desilo. Time je po ko zna koji put probijen rok za otvaranje ovog mosta koji je trebao biti završen još prije nekoliko godina, piše BiznisInfo.ba. Prvi rok za kraj radova bio je još martu 2022. godine. Nakon toga je rok nekoliko puta pomijeran. Potom

01.11.2023.  |  Vijesti

Poziv startap kompanijama za učešće na Circularity Demo Day u Skoplju

01.11.2023.  |  Vijesti

28.06.2024.  |  Agro

Kako otvoriti pekaru u 5 koraka?

28.06.2024.  |  Agro

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.