Poslovne šanse, novi servis eKapije – Pobijedite informacijom


Osluškujući potrebe preduzeća u BiH, poslovni portal eKapija pripremio je za svoje pretplatnike novi servis: Poslovne šanse.

U našem fokusu su, naime, od osnivanja 2005. godine, naši korisnici, kompanije – među njima veliki sistemi, ali i mala i srednja preduzeća kao “meso” i vezivno tkivo domaće privrede. Sve te kompanije, kao i naša, rade u uslovima svakodnevne borbe za opstanak: kao što zvijeri moraju da ulove plijen da bi što duže poživjele pod nebeskim svodom, i mi u privredi zavisimo od pronalaska dovoljno dobrih poslova u potrebnoj količini (po tome se razlikujemo od “običnog” svijeta koji u manjem ili većem miru čeka da mu legne plata). Upravo tu, u tom neprestanom lovu, želimo da nam svima pomognemo. I pomažemo od početka, npr. kroz servise tendera, ili grantova, a i sadržajem naših vijesti, među kojima primat imaju investicione, ali sada smo smislili nešto pomalo drugačije: sve informacije kojima raspolažemo i koje u sebi sadrže elemente poslovne šanse, šanse za posao, sabrali smo i organizovali na jednom mjestu.

Smisao servisa poslovnih šansi jeste da pokaže kompanijama - malim, srednjim i velikim – na mogući posao, na prihod i profit. Informacijom se pobjeđuje i mi se trudimo da vam, u skladu sa potrebama vašeg biznisa i u okviru privredne grane u kojoj poslujete, informaciju o mogućem poslu pružimo, na što pregledniji, efektniji i jednostavniji način, u okviru jedne veb stranice. Da ne propustite tender, sudsku prodaju, ali u prvom redu mogućnost za saradnju sa nekom drugom kompanijom, koja nešto nudi, ili joj je potrebna kakva roba, usluga, ekspertiza.

Servis je dostupan našim korinicima. Sa njima iovako ne oskudijevamo, jer su se navikli na prednosti koje u poslovanju donosi eKapija, ali želimo da ih bude što više. Osim na tržištu BiH, eKapija uspješno posluje u Srbiji i u Crnoj Gori, i vaš biznis “apetit” biće hranjen i brojnim informacijama sa tih susjednih tržišta.

Želimo vam, dakle, da uz naše informacije pobijedite u tržišnoj bici.