NavMenu

Vodič za muškarce - Kako ukombinovati boju cipela sa odjećom?

Izvor: Muški magazin Četvrtak, 23.05.2024. 10:36
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Nejron Photo/shutterstock.com)Ilustracija
Obuća mora da se slaže sa vašim stvarima i zbog toga je vrlo važno da znate da uklopite boju cipela sa bojama stvari koje nosite. Mnogi muškarci su rekli da imaju problem sa ovakvim zadacima i da često ne znaju koje cipele trebaju da obuju i da uklope uz svoj stil.

Slijedi kratak vodič kako da uklopite cipele sa ostatkom vaših stvari.


Crne cipele

Sa crnim cipelama ne možete pogrešiti i one su neutralne i slažu se sa svim kombinacijama. Crna boja je elegantna, tako da će vam pomoći da izgledate ozbiljnije, profesionalnije i učtivije ako ih nosite i sa njima nećete imati mnogo problema što se tiče uklapanja boja.


Braon cipele

Braon cipele obično nose malo ozbiljniji i stariji muškarci. Braon cipele se odlično uklapaju uz neutralne boje poput bijele i crne, ali sjajno idu i uz sive i plave nijanse, tako da ih lako možete uklopiti sa sivkastim odjelima. Naravno, krem boje takođe odlično idu uz braon cipele.


Plave cipele

Plave cipele omogućavaju da djelujete malo opuštenije i odlično idu uz svjetle boje i opuštene kombinacije, tako da ćete ih lako uklopiti sa raskopčanim i svjetlim košuljama i odjelima.


Cipele drugih boja

Cipele drugih boja je vrlo teško uklopiti uz ostatak vaših stvari i njih možete koristiti kao dodatni aksesoar koji će povezati neke dvije boje. Ako nosite crno odjelo sa crvenom kravatom, onda bi cipele crvenih nijansi uspjele odlično da se uklope sa tom kombinacijom. U ovakvim slučajevima šarene cipele igraju veliku ulogu i mogu vam omoguiti da izgledate unikatno, veselo i pozitivno.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.06.2024.  |  Finansije

Svjetska banka predviđa ubrzanje ekonomskog rasta BiH na 4% u 2026.

Svjetska banka predviđa da će ekonomski rast BiH ubrzati na 3,3% u 2025. i na 4% u 2026. godini, piše Bussines Magazine. Kako se navodi u njihovom tekstu, Svjetska banka je u junskom izvještaju zadržala prognozu ekonomskog rasta Bosne i Hercegovine nepromijenjenom u odnosu na izvještaj iz marta. Ipak, u poređenju s januarom, očekuje se niži ekonomski rast za 0,2 postotna poena. U posljednjem izvještaju, Svjetska banka je revidirala

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.