NavMenu

UKC Tuzla kupuje linearni akcelartor i drugu opremu vrijednu 10 mil KM, raspisan tender

Izvor: eKapija Nedjelja, 23.06.2024. 12:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Sungmin Cho)Ilustracija
Univerzitetski klinički centar Tuzla je raspisao javni poziv za nabavku linearnog akceleratora, CT simulatora, sistema za planiranje u radioterapiji i fantoma čija je vrijednost procijenjena na 8.547.008 KM bez PDV-a (9.999.999 sa PDV-om), a predviđeno je zaključivanje ugovora na sedam i po godina.

- Razlog zaključivanja ugovora na period od 7,5 godina je taj što isti osim isporuke predmetne robe uključuje instalaciju (do 6 mjeseci) i garantni (24 mjeseca) i postgarantni period (60 mjeseci) održavanja i servisiranja - ističe se.

Pojašnjeno je da je predmet raspisanog postupka nabavka, isporuka, montaža i puštanje u kliničku upotrebu
linearnog akceleratora, CT simulatora, sistema za planiranje u radioterapiji i fantoma, uključujući edukaciju osoblja, postgarancijske usluge održavanja i servisiranja opreme "full servisiranje" (potpuno servisiranje), kao i dekomisioniranje postojećeg linearnog akceleratora i CT simulatora te neophodne predinstalacione i završne građevinske radove nakon instalacije, za potrebe ugovornog organa, u skladu sa tehničkim karakteristikama i ostalim traženim uslovima/zahtjevima naznačenim u ovoj tenderskoj dokumentaciji. Oprema koja se isporučuje na temelju ovog ugovora mora biti nova, iz redovne proizvodnje i da nikada nije korištena u kliničke ili demo svrhe.


Ponude se mogu slati do 21. avgusta, a detalji se nalaze OVDJE.
Javna garaža UKC Tuzla (projekat)
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.06.2024.  |  Finansije

Milan Radović ponovo na čelu jedne banke u Banjaluci

Bivši narodni poslanik, poznati bankar i ekonomista Milan Radović biće imenovan za predsjednika uprave Banke Poštanska štedionica (BPŠ) u Banjaluci. Radović će na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Uprave banke Boška Mekinjića, saznaje Mondo. BPŠ Banjaluka je u vlasništvu istoimene banke iz Beograda, koja je u stoodstotnom vlasništvu države Srbije. Radović je poznati biznismen i doskorašnji političar iz Banjaluke.

27.06.2024.  |  Vijesti

U Finskoj sve više nezaposlenih

27.06.2024.  |  Vijesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.