NavMenu

Otvorene prijave za akcelerator program inovativnih poslovnih ideja u Istočnom Sarajevu

Izvor: eKapija Srijeda, 17.04.2024. 15:33
Komentari
Podeli
(Foto: RARS)
Razvojna agencija Republike Srpske pozvala je potencijalne preduzetnike sa inovativnim poslovnim idejama da se prijave za učešće u Akcelerator programu koji će se provoditi na području grada Istočno Sarajevo.

Program se organizuje u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Pale, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, Gradom Istočno Sarajevo, opštinama u sastavu grada Istočno Sarajevo i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

Akcelerator program obuhvata besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanja i vještine potrebne za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, novčane i nenovčane nagrade za najuspješnije poslovne ideje, podršku u pronalasku dodatnih izvora finansiranja i povezivanje sa potencijalnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Krajnji cilj programa je da ubrza realizaciju poslovnih ideja i njihovo pretvaranje u isplativ posao.

Popunjeni obrazac za prijavu koji se može pronaći na veb stranici Razvojne agencije Republike Srpske potrebno je dostaviti na imejl: info@rars-msp.org najkasnije do utorka, 30. aprila 2024. godine. Svi koji ispunjavaju uslove biće pozvani na predstavljanje poslovne ideje pred komisijom kada će biti predstavljene i dalje aktivnosti programa.

Više informacija o javnom pozivu potencijalni učesnici mogu dobiti u Razvojnoj agenciji Republike Srpske i info danu koji će se održati u utorak, 23. aprila 2024. godine u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu sa početkom u 11,00 časova.

Razvojna agencija Republike Srpske do sada je realizovala 10 Akcelerator programa koje je uspješno završilo više od 130 polaznika. Najuspješnije poslovne ideje nagrađene su različitim novčanim i nenovčanim nagradama vrijednosti preko 130.000 KM.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.07.2024.  |  Agro, Industrija, Građevina

Vlada RS odobrila 500.000 KM Našoj mljekari za izgradnju prerađivačkih kapaciteta (VIDEO)

Vlada RS je na sjednici u četvrtak donijela Odluku o odobravanju 500.000 КM Našoj mljekari Banjaluka, na ime ostvarivanja prava na podsticajna sredstva za unapređenje sektora mljekarstva kroz izgradnju prerađivačkih kapaciteta. Pokretanje sopstvene prerade mlijeka je jedan od imperativa koji već neko vrijeme zaokuplja jedan veći broj članova Udruženja poljoprivrednih proizvođača – mljekara Republike Srpske. - Ovo Udruženje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.