NavMenu

Objavljen pravilnik o podsticajima za razvoj poljoprivrede i sela za 2024.

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 26.02.2024. 13:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Beau Considine/flickr.com)Ilustracija
Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2024. godinu objavljen je u Službenom glasniku Republike Srpske, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

Svi zainteresovani na veb-sajtu Ministarstva, na naslovnoj strani, mogu pronaći pravilnik i preuzeti ga, navode u resornom ministarstvu.

U Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske podsjećaju, da agrarni budžet za 2024. godinu iznosi 180 mil KM.

Za podršku tekućoj proizvodnji biće izdvojeno 108.270.000 KM, podršku dugoročnom razvoju 56.427.770 KM i za sistemske mjere 15.302.230 KM, dodaje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Po treći put raspisan tender za idejno rješenje brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod

Autoceste FBiH raspisale su po treći put javni poziv za izradu idejnog rješenja i studije brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod. Rok za pružanje usluga je šest mjeseci od dana dostavljanja garancije za uredno izvršenje ugovora, a cijena je ostala 350.000 KM bez PDV-a ili 409.500 sa PDV-om. Prva dva nedavno raspisana tendera su poništena, jedan zbog "dokazivi razlozi koji su izvan kontrole ugovornog organa i koji se nisu mogli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.