NavMenu

Uskoro kreće rekonstrukcija Doma kulture u Visokom, predstavljeno idejno rješenje

Izvor: eKapija Srijeda, 19.10.2022. 10:40
Komentari
Podeli
Gradonačelnik Mirza Ganić juče, 18. oktobra, je održao sastanak sa predstavnicima KUD Visoko, kao i arhitektom Irfanom Hadžiomerovićem, a tema sastanka je bilo idejno rješenje zgrade Doma kulture, koja bi uskoro trebalo da zasija u punom sjaju.

– Radi se o zaista jednom velikom projektu koji bi promijenio izgled tog dijela Visokog, uljepšao ga i učinio privlačnijim, kako našim građanima, tako i turistima koji nam dolaze. U pitanju je jedan koncept u kojem je spojeno moderno i tradicionalno, jedna odlična ideja za koju se nadam da ćemo uskoro ući i u samu realizaciju. Ovim projektom mijenjamo izgled kompletne zgrade Doma kulture, ali i kompletnog dijela oko same zgrade, a ono najvažnije što dobijamo jeste taj prelijepi spoj modernog i tradicionalnog, a posebno bih napomenuo da kroz realizaciju ovog velikog projekta, niko od sadašnjih korisnika Doma kulture neće biti oštećen niti će ostati bez prostora koji su koristili, čak štaviše, uređenjem će dobiti još bolje i funkcionalnije prostorije – kazao je Ganić.

Sada predstoji priprema za samo izvođenje i realizaciju ovog projekta, kojim će Visokog postati bogatije za jedan veliki multifunkcionalni objekat, ali i dodatna parking mjesta, ugostiteljski objekat i uređen prostor u strogom centru grada.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Energija, Industrija

Tender banjalučkog Vodovoda za solarne elektrane zbunio ponuđače

Banjalučki Vodovod je poništio tender za nabavku četiri solarne elektrane vrijedne 1,4 mil KM zato što su uslovi u tenderskoj dokumentaciji bili zbunjujući za potencijalne ponuđače. Javna nabavka je bila raspisana u novembru prošle godine sa ciljem da ovo preduzeće samostalno proizvodi struju za vlastite potrebe, a višak prodaje. Taj plan je bar za sada stavljen na čekanje, jer je nakon skoro pola godine od raspisivanja tendera tek

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.