NavMenu

Udruženje brokera se ogradilo od radnji koje poduzima Balkan Broker Group

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 05.03.2007. 14:24
Komentari
Podeli

U cilju zaštite klijenata i korisnika usluga naših članica, Udruženje SRO Profesionalnih posrednika u prometu vrijednosnih papira (Udruženje brokerskih kuća FBiH) obavještava javnost i sve klijente i korisnike usluga brokerskih kuća da Grupacija Balkan Broker Grupe, sa sjedištem u Tuzli, nije članica Udruženja SRO Profesionalnih posrednika u prometu vrijednosnih papira, kao ni Sarajevske berze-burze d.d. Sarajevo, te samim tim ne obavljaju usluge posredovanja u prometu vrijednosnim papirima putem Sarajevske berze- burze d.d. Sarajevo, odnosno, ne trguju dionicama na Sarajevskoj berzi-burzi, niti preduzimaju poslove investicijskog savjetovanja, kao ni poslove preuzimanja privrednih društava, te se ograđujemo od svih radnji koje poduzima Grupacija Balkan Broker Group.

Poslove posredovanja u prometu vrijednosnim papirima mogu obavljati brokerske kuće kojima je Komisija za vrijednosne papire FBiH izdala dozvolu za obavljanje brokerskih i dilerskih poslova u prometu vrijednosnim papirima, te koje su članice Sarajevske berze-burze d.d. i Udruženja SRO Profesionalnih posrednika u prometu vrijednosnih papira.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Energija, Industrija

Tender banjalučkog Vodovoda za solarne elektrane zbunio ponuđače

Banjalučki Vodovod je poništio tender za nabavku četiri solarne elektrane vrijedne 1,4 mil KM zato što su uslovi u tenderskoj dokumentaciji bili zbunjujući za potencijalne ponuđače. Javna nabavka je bila raspisana u novembru prošle godine sa ciljem da ovo preduzeće samostalno proizvodi struju za vlastite potrebe, a višak prodaje. Taj plan je bar za sada stavljen na čekanje, jer je nakon skoro pola godine od raspisivanja tendera tek

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.