NavMenu

Google će se reklamirati i na ulici?!

Izvor: net.hr Petak, 12.01.2007. 15:41
Komentari
Podeli

Zahvaljujući najnovijem patentu, Google će uskoro ući i na tržište uličnog oglašavanja. Šta? Niste valjda zaista pomislili da će se Google okrenuti statičnim oglasima?

Patent predviđa postavljanje reklamnih panoa, a glavna inovacija je u tome da će oni biti interaktivni i povezani s internetom.

Oglašavat će se proizvodi koji se mogu pronaći na policama lokalnih trgovina. Trgovine će, pak, moći kupovati, odnosno zakupljivati prostor na ovim elektronskim reklamnim panoima preko sustava sličnog današnjem Googleovu sustavu AdSense. Naime, jednostavno će se spojiti na računalo i zakupiti reklamu.

Jedna od pozitivnih stvari, posebice za zaposlene kupce, je i ta da ako nekog proizvoda nestane na policama, oglašavani proizvod na zaslonu elektronskog panoa odmah će se zamijeniti drugim, tako da će oglasi na tim panoima uvijek biti up to date.

Cijeli projekt uvelike počiva na postojećoj adekvatnoj infrastrukturi interneta, međutim nemojte se začuditi ako jednom ugledate reklamni pano "Ads by Google" koji vas podsjeća da svratite u dućan kako biste kupili mlijeko.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

10.05.2024.  |  Industrija, Građevina

U pogon puštena nova tvornica KS Aluminium u Širokom Brijegu

U industrijskoj zoni u Knešpolju kod Širokoga Brijega u četvrtak je svečano u pogon puštena velebna tvornica KS Aluminium. Riječ je o modernoj, visokotehnološkoj europskoj tvrtki čija je temeljna djelatnost usredotočena na proizvodnju aluminijskih i PVC vrata i prozora, profila i drugih proizvoda od aluminija i PVC-a te projektiranje aluminijskih sustava, površinsku zaštitu aluminija te strojnu obradu aluminija i PVC-a. Vlasnici

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.