NavMenu

Dosadilo vam je vezati tenisice?

Izvor: net.hr Ponedjeljak, 08.01.2007. 14:06
Komentari
Podeli

Vidjeli smo Adidasove pametne tenisice s integriranim čipom, kao i Nike+iPod Sports Kit, tenisice koje mogu "razgovarati" s glazbenim playerom. Možda da probate i ove?

Tenisice za trčanje Endurus XCR Boa, koje proizvodi The North Face, relativno su lagane, teže oko 45 dag, a izrađene su od vodootpornog materijala Gore-Texa, koji propušta zrak, ali drži vaša stopala suhima, prenosi Gizmodo.

Njihovo najneobičnije obilježje je sustav za vezivanje koji vam omogućava da tenisicu zavežete okrećući posebno dizajnirani gumb, koji se ni prilikom najvećih opterećenja, primjerice dok se bavite nekom sportskom aktivnošću, neće olabaviti.

Cijena tenisica je 130 američkih dolara.

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2007/01/05/0059006.html

Komentari
Vaš komentar

Top priče

10.05.2024.  |  Energija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Situacija u Kompaniji Dušanić u stečaju pokrenuta s mrtve tačke - Evo ko je dao najbolju ponudu

Privredno društvo Led Medija iz Banjaluke kupilo je potraživanja prnjavorske Kompanije Dušanić za 803.500 KM, a novac od ove prodaje biće iskorišćen za djelimično namirenje povjerilaca. Na licitaciji, koja je održana u prostorijama banjalučkog Okružnog privrednog suda, pristigle su dvije ponude, a početna cijena je bila upola manja od ukupne vrijednosti potraživanja, od oko 1,5 mil KM. Nakon odluke Skupštine povjerilaca i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.