NavMenu

Peti put oglašena prodaja imovine trebinjskog TDS export-importa, početna cijena snižena za 20%

Izvor: eKapija Četvrtak, 18.04.2024. 08:10
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Alaettin YILDIRIM/shutterstock.com)Ilustracija

Poslije očito neuspješne četvrte javne prodaje oglašene u januaru, stečajni upravnik preduzeća TDS export-import iz Trebinja oglasio je i petu javnu prodaju nepokretne i pokretne imovine prikupljanjem pismenih ponuda.

Predmet prodaje je građevinsko zemljište i kompleks objekata za preradu mesa i mesnih prerađevina sa pratećim sadržajem, koji se nalazi u trebinjskom naselju Mesari.

Javnim pozivom je obuhvaćena imovina koja je podijeljena na dva lota, od kojih lot 1 čine nepokretnosti čija ukupna procijenjena vrijednost iznosi 662.120 KM, a u isti spadaju dvije poslovne zgrade ukupne površine oko 1.000 m2 i zemljište od 2.767 m2.

Lot 2 čini montirana oprema u koje spadaju rashladne komore, komore gotovih proizvoda i drugo. Vrijednost ovog lota je procijenjena na 29.106 KM, bez PDV-a.


Navedene procijenjene vrijednosti za oko 20% manje nego u javnoj prodaji koja je oglašena u januaru.

Pravo učešća u ovoj javnoj prodaji imaju sva pravna i fizička lica koja u roku od 30 dana od objave oglasa dostave zatvorenu pismenu ponudu, uplate predviđeni depozit i potpišu izjavu o gubitku prava na povrat depozita. Svakako, više informacija o uslovima učešća možete pročitati OVDJE.

Javno otvaranje ponuda održaće se 6. juna, navodi se u pozivu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Energija, Industrija

Tender banjalučkog Vodovoda za solarne elektrane zbunio ponuđače

Banjalučki Vodovod je poništio tender za nabavku četiri solarne elektrane vrijedne 1,4 mil KM zato što su uslovi u tenderskoj dokumentaciji bili zbunjujući za potencijalne ponuđače. Javna nabavka je bila raspisana u novembru prošle godine sa ciljem da ovo preduzeće samostalno proizvodi struju za vlastite potrebe, a višak prodaje. Taj plan je bar za sada stavljen na čekanje, jer je nakon skoro pola godine od raspisivanja tendera tek

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.