NavMenu

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije u Beogradu od 21. do 24. septembra

Izvor: Beta Utorak, 20.09.2022. 07:51
Komentari
Podeli
(Foto: alterfalter/shutterstock.com)
Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije, GRAFIMA biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 24. septembra 2022. godine, saopšteno je u ponedeljak, 19. septembra.

Ta, regionalna sajamska manifestacija, namijenjena je promociji tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu i reklamnoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima tih privrednih grana. Pod sloganom "Više boje" posjetiocima će se ove godine predstaviti više od 70 izlagača različitih profila iz desetak zemalja, a ponudiće izuzetno bogat izbor mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, rezervnih dijelova i komponenti.


Domaćin GRAFIMA sajma 2022. je kompanija Igepa Cartacell, članica Igepa Group, vodećeg specijalizovanog evropskog distributera papira.

U isto vrijeme, održaće se i Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme, BIRO- EXPO, tematski usmeren na kancelarijsko poslovanje (kancelarijski nameštaj, biro mašine i pribor, kancelarijski materijal, poslovna i dekorativna galanterija...) i Prvi Sajam pakovanja i ambalaže PAK-AM.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Građevina

Lidl počeo gradnju još jednog prodajnog objekta u BiH

Njemački lanac trgovina Lidl počeo je s gradnjom još jednog objekta u Bosni i Hercegovini – i to u Mostaru, piše BiznisInfo.ba. Ovo pokazuje da Lidl ubrzava proces izgradnje objekata i ulaska na naše tržište. Već je u izgradnju niz objekata u nekoliko bh. gradova, ali i distributivnog centra u Lepenici kod Sarajeva. Objekat u Mostaru trebao bi biti završen od 15. novembra ove godine. Izvođač radova je firme Herc Gradnja iz Bileće.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.