NavMenu

Propisati uslove za održavanje sajmova i kongresa - Do kraja godine objava kalendara događaja

Izvor: Glas Srpske Subota, 04.12.2021. 08:13
Komentari
Podeli
(Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)
U BiH je neophodno da se blagovremeno propišu uslovi za organizaciju i održavanje sajamskih i kongresnih događaja u narednoj godini, kako bi se organizatori mogli na vrijeme pripremiti, rečeno je na sjednici Skupštine Grupacije organizatora sajmova pri Spoljnotrgovinskoj komori BiH.

Organizatori sajmova osvrnuli su se na izuzetno otežan rad u uslovima pandemije virusa korona, štete koje su pretrpjeli otkazivanjem manifestacija, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore.

Zaključeno je da se do kraja decembra od svih organizatora sajmova prikupe podaci i objavi kalendar sajmova za narednu godinu koji će biti objavljen na veb-stranici Komore, te elektronskim putem proslijeđen domaćim i međunarodnim ambasadama i komorama.

Na sjednici su razmatrani i jednoglasno usvojeni godišnji akti Grupacije, te određeni pravilnici kojima se uređuju uslovi za organizaciju međunarodnih sajmova u BiH.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Otvaranje tvornice GS-RAMA u septembru 2024. - U toku montaža strojeva

Izgradnja tvornice GS-RAMA je u završnoj fazi. Dok se završavaju glavni građevinski radovi u isto vrijeme polako se radi na montaži strojeva. Pojedini su već stavljeni u funkciju. Nekolicina radnika koji su bili na obuci u tvornici GS-Tvornica mašina Travnik započeli su svoj rad u GS-RAMA u poslovnoj zoni Izlaz. Službeni početak rada ove novoizgrađene tvornice je svakim danom sve bliži. To je bio povod za nedavni posjet vlasnice

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.