NavMenu

Poziv za poslovne susrete u okviru Međunarodnog sajma potrošačkih proizvoda China-CEEC Expo

Izvor: eKapija Četvrtak, 20.04.2023. 14:26
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Headway/Unsplash)Ilustracija
Međunarodni sajam potrošačkih proizvoda China-CEEC Expo, koji se ove godine održava od 16. do 20. maja u Ningbou u Kini, organizuje se u okviru sveobuhvatne inicijative NR Kine koja ima za cilj jačanje saradnje sa zemljama centralne i istočne Evrope (tzv. CEE region).

Među brojnim manifestacijama su i međunarodni sajam koji je fokusiran na poljoprivredno-prehrambene i potrošačke proizvode, zatim investicijski i poslovni forumi, različite konferencije, kao i 7. sastanak Poslovnog savjeta Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, prenosi ZEDA.

Glavni organizatori manifestacije su i ove godine Ministarstvo trgovine NR Kine, Narodna vlada Provincije Zhejiang i opština Ningbo.

Sajam će trajati od 16. do 20.05.2023, a u okviru 7. sastanka Poslovnog savjeta Kine i zemalja centralne i istočne Evrope će se organizovati poslovni (b2b) susreti u online i onsite formi.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro, Turizam, sport, kultura, Zdravstvo

Nutricionistkinja Novaka Đokovića o tome šta treba jesti prije, a šta poslije treninga

Ishrana na bazi namirnica biljnog porekla sve je popularnija među sportistima. Zagovara je i nutricionistkinja Nevena Veselinović, koja stoji iza koncepta Veganluk i, između ostalih, savjetuje Novaka Đokovića. 
Teniser se 2010. odrekao glutena, mliječnih proizvoda i rafinisanog šećera, a smanjio je i unos crvenog mesa. Danas konzumira isključivo hranu biljnog porekla, pa se tako na njegovom meniju nalazi puno voća, žitarice,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.