NavMenu

Počinje masovna procjena nepokretnosti u Gradišci

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 21.06.2021. 14:20
Komentari
Podeli
Gradiška (Foto: Grad Gradiška)Gradiška
Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić i direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslovne RS Bosiljka Predragović poptisali su danas, 21. juna, Sporazum o realizaciji Pilot projekta procjene vrijednosti nepokretnosti za područje grada Gradiška.

Adžić je rekao da će procjena vrijednosti nepokretnosti početi u gradskoj zoni i da će cijeli projekat obuhvatiti pet katastarskih opština, tri na području grada i po jednu u Novoj Topoli i Gornjim Podgradcima, prenosi Radio Gradiška.

- Nakon popisa svih nepokretnosti stvoriće se uslovi za nižu stopu poreza na nepokretnosti koja sada iznosi 0,15 KM - rekao je Adžić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

10.05.2024.  |  Energija, Industrija, Finansije

Srpskoj prijeti gubitak pola milijarde maraka

Energetski sektor u Republici Srpskoj trpi značajne finansijske udarce, a u prilog ovoj tvrdnji, govori činjenica da je Srpska u 2024. godini definitivno izgubila dva arbitražna spora, zbog kojih će dvjema slovenačkim kompanijama morati da isplati sa kamatama nešto manje od 340 mil KM. Ali, tu nije kraj problemima, jer Republici prijeti još jedan arbitražni spor, ovoga puta sa Hrvatskom, a u igri je ponovo 200 mil KM, koliko u vidu

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.