NavMenu

Za vanjsko uređenje kompleksa hotela Rajska dolina na Jahorini predviđeno više od 4 mil KM - Trajanje tendera do 18. maja

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.04.2021. 15:49
Komentari
Podeli
Jahorina (Foto: Dreamer Company/shutterstock.com)Jahorina
Ugostiteljski servis Vlade Republike Srpske je raspisao javi poziv za izvođenje radova na vanjskom uređenju kompleksa hotela Rajska Dolina na Jahorini.

Procijenjena vrijednost radova je 3.504.000 KM bez PDV-a, odnosno 4.099.680 KM sa PDV-om.

Radovi su podijeljeni na pripremne radove, zatim zemljane i armiračke radove, a vanjsko uređenje podrazumijeva, između ostalog, ugradnju betonske galanterije, ugradnju vještačke trave, 3D svijetleće reklame, jarbola, rampe za parking prostor, izradu vanjske terase i dr.

Planirana je i izrada pomoćnog objekta u sklopu kuhinje za potrebu pripreme hrane, dimenzija 6x4 m2.

- Sa ponuđačima se neće obavljati nikakvi pregovori u vezi sa ponudama. Međutim,ugovorni organ može od ponuđača tražiti pismenim putem, da u roku od tri dana pojasne dokumente koje su dostavili u skladu sa članom 45. do 51. Zakona ili da dostave originalne dokumente radi poređenja sa kopijama, koje su dostavljene uz ponudu, a s ciljem otklanjanja formalnog nedostatka dokumenta – ističe se u tenderskoj dokumentaciji.


Rok za dostavljanje ponuda je 18. maj do 12 časova, a više informacija možete pogledati OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro, Turizam, sport, kultura, Zdravstvo

Nutricionistkinja Novaka Đokovića o tome šta treba jesti prije, a šta poslije treninga

Ishrana na bazi namirnica biljnog porekla sve je popularnija među sportistima. Zagovara je i nutricionistkinja Nevena Veselinović, koja stoji iza koncepta Veganluk i, između ostalih, savjetuje Novaka Đokovića. 
Teniser se 2010. odrekao glutena, mliječnih proizvoda i rafinisanog šećera, a smanjio je i unos crvenog mesa. Danas konzumira isključivo hranu biljnog porekla, pa se tako na njegovom meniju nalazi puno voća, žitarice,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.