NavMenu

Početkom 2021. hotel Rajska dolina na Jahorini prima prve goste - Vlada RS u obnovu ulaže više od 10 mil KM (FOTO)

Izvor: eKapija+ Ponedjeljak, 03.08.2020. 10:02
Komentari
Podeli
(Foto: Ugostiteljski servis RS)
Početkom 2021. godine obnovljeni hotel Rajska dolina na Jahorini mogao bi da primi prve goste, saznaje eKapija iz Ugostiteljskog servisa Vlade RS koja je investitor obnove ovog hotela.

Adaptacija i sanacija podrazumijeva građevinske i zanatske radove, vanjsku i unutrašnju stolariju, novi namještaj i opremu za unutrašnje uređenje, profesionalnu kuhinju i vešeraj.

Adaptirani hotel će imati 92 sobe, 2 apartmana, teretanu, igraonicu, kamin salu, konferencijsku salu, frizerski salon i velnes.

Iz budžeta RS je za ovu investiciju odobreno 10,7 mil KM u periodu od 2019-2021, s tim što je u 2019. obezbijeđno 500.000 KM, u 2020. 7 mil KM, a u 2021. iznos od 3,2 mil KM.

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.