NavMenu

Potpisan ugovor za remont agregata 2 HE Rama vrijedan 891.000 EUR

Izvor: eKapija Subota, 13.03.2021. 11:57
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Echunder/shutterstock.com)Ilustracija
U upravi Elektroprivreda HZ HB u Mostaru u petak, 12. marta, je potpisan ugovor za kapitalni remont agregata 2 HE Rama.

Radovi su na remontu agregata dva su već planirani u sklopu plana održavanja hidroelektrana u sustavu EPHZHB-a, saopšteno je iz Elektroprivreda HZ HB.

Saopštili su i da tokom remonta agregata 2 HE RAMA neće prestati s radom, radovi na agregatu 2 trajaće nekoliko mjeseci a uključuju radove na generatoru, turbini, radove na sustavu onlajn monitorniga agregata, isporuku i ugradnju sustava za odsisavanje grafitne prašine s četkica, isporuku i ugradnju sustava za odvod uljnih para iz ležajeva agregata.

Ugovor je potpisan na 24 mjeseca, vrijednost radova iznosi oko 891.000 EUR.

Ugovor su potpisali generalni direktor EPHZHB-a Marinko Gilja i u ime grupe ponuditelja, koji čine Končar - generatori i motori, Končar - Institut za elektrotehniku Zagreb i Advensys Engineering Zagreb, predsjednik Uprave GIM-a (Generatori i motori), Ante Elez.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

08.05.2024.  |  Građevina

Logistički centar Lidla u Lepenici koštaće 100 mil EUR?

Predstavnici kompanije Lidl će 23. maja svečano postaviti kamen temeljac za izgradnju prvog logističko-distributivnog centra njemačkog giganta u BiH. Riječ je o centru čija je gradnja praktično već počela na lokaciji Lepenica, između Sarajeva i Kiseljaka, o čemu je BiznisInfo.ba ranije pisao. Ono što je zanimljivo i što je nova informacija, jeste da će gradnja samo ovog objekta koštati čak 100 mil EUR. Riječ je o ključnom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.