NavMenu

JYSK otvorio centar u Gradačcu - Objekat uređen po novom skandinavskom konceptu

Izvor: eKapija Srijeda, 03.04.2019. 14:30
Komentari
Podeli

Međunarodni maloprodajni danski lanac JYSK danas je u Gradačcu otvorio vrata nove prodavnice u potpunosti opremljene novim konceptom uređenja prodavnica. Riječ je o konceptu kojeg odlikuje potpuno drugačiji, skandinavski stil uz koji će kupci imati inspirativniji doživljaj kupovine. Gradačac je tako postao prvi grad u Bosni i Hercegovini s novouređenom prodavnicom.

U novoj JYSK prodavnici kupci će moći lakše pronaći tražene proizvode, pa tako i proizvode iz nove vrtne kolekcije.

Najnoviji asortiman namještaja s danskim potpisom za proljetno-ljetnu sezonu čine tri različita i inovativna dizajnerska trenda za vanjsko uređenje prostora – Harmony, Sunbaked i Nordic Light.

- Za ovu smo sezonu predstavili tri jedinstvena stila koja će boravak na otvorenom učiniti posebnim iskustvom. Velika pažnja usmjerena je prema materijalima, toplim bojama i oblicima pri čemu je jasno vidljiv snažan utjecaj skandinavskog dizajna. Uz JYSK proizvode iz najnovijeg asortimana vrtnog namještaja, svi mogu stvoriti skladan ugođaj za beskompromisno uživanje u svakom slobodnom trenutku - kazala je Zvjezdana Novak, menadžerica za prodaju i marketing u kompaniji JYSK.

Uvođenjem ovih trendova kao i novog koncepta uređenja prodavnica, JYSK planira nastaviti pozitivan rast u Bosni i Hercegovini koji pokazuju prošlogodišnji rezultati.

- Jako sam zadovoljan činjenicom da je sve većem broju kupaca u Bosni i Hercegovini JYSK prvi izbor. Kao rezultat toga JYSK je u 2018. postigao najbolje rezultate do sada sa prometom od 46.872.299 KM i EBIT-om od 5.953.650 KM, što je povećanje od 18,7% u usporedbi s godinom prije. Ovakav značajan iskorak daje nam nevjerojatan vjetar u leđa te smo sigurni da će se trend rasta nastaviti. JYSK kao tradicionalno nagrađivan poslodavac planira otvaranje novih radnih mjesta tako da ćemo do kraja 2019. otvaranjem još dvije nove prodavnice imati ukupno 26 prodavnica u BiH sa više od 180 zaposlenih - izjavio je Ivan Protega, retail manager JYSK-a za BiH i Sloveniju.

Nova kolekcija JYSK vrtnog namještaja dostupna je već sada u svim JYSK prodavnicama u Bosni i Hercegovini kao i na JYSK veb shopu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

10.05.2024.  |  Industrija, Građevina

U pogon puštena nova tvornica KS Aluminium u Širokom Brijegu

U industrijskoj zoni u Knešpolju kod Širokoga Brijega u četvrtak je svečano u pogon puštena velebna tvornica KS Aluminium. Riječ je o modernoj, visokotehnološkoj europskoj tvrtki čija je temeljna djelatnost usredotočena na proizvodnju aluminijskih i PVC vrata i prozora, profila i drugih proizvoda od aluminija i PVC-a te projektiranje aluminijskih sustava, površinsku zaštitu aluminija te strojnu obradu aluminija i PVC-a. Vlasnici

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.