NavMenu

Kreće izgradnja vodovoda i kanalizacije u Laktašima

Izvor: eKapija Utorak, 18.02.2014. 15:14
Komentari
Podeli

Načelnik opštine Laktaši Milovan Topolović potpisao je danas (18. februar 2014.) sa najpovoljnijim ponuđačem, konzorcijumom "Hidro-kop-Higra", ugovor za izvođenje prve faze radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže na području ove opštine vrijednosti 4,9 mil KM, prenosi portal Capital.ba.

Prva faza ovog projekta podrazumijeva izgradnju sekundarne vodovodne mreže vodovodnog sistema Maglajani, izgradnju vodovodne mreže u dijelu naselja Jakupovci, Jablan i Šušnjari, izgradnja cjevovoda, pumpne stanice i rezervoara u dijelu naselja Jaružani-Kadinjani, te realizaciju glavnog cvjevovoda od Laktaša do Klašnica.

Topolović je rekao novinarima da druga faza ovog projekta podrazumijeva izgradnju još velikog broja sekundarnih vodovodnih mreža.

Predstavnik konzorcijuma "Hidro-kop-Higra" Radislav Babić rekao je novinarima da je ovaj projekat od velikog značaja za uposlenje radne operative ovog preduzeća.

- Srećni smo što postoje ovakva finansijska sredstva, jer bi veliki broj firmi prestao sa radom - istakao je Babić, koji je i direktor preduzeća "Hidro-kop" Banja luka.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija

FERK odbio dati saglasnost za korekciju EPBiH: Cijene struje do daljnjeg ostaju iste

Članovi Regulatorne komisije za energiju u Federaciji BiH (FERK) odbili su, na današnjoj sjednici, kako je neslužbeno potvrđeno za portal Avaz, dati saglasnost na zahtjev JP Elektroprivreda BiH za korekciju cijena električne energije za kategorije domaćinstva i ostala potrošnja. Odluka je donesena jednoglasno, a prethodila joj je temeljita analiza stručnih službi FERK-a. Iz FERK-a će o obrazloženju ove odluke svakako izvijestiti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.