NavMenu

Komercijalna banka jača sektor malih i mikro preduzeća sa 3 mil EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.01.2014. 16:07
Komentari
Podeli

Evropski fond za jugoistočnu Evropu (EFSE), iniciran njemačkom KfW bankom uz finansijsku podršku Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Njemačke i Evropske komisije, obezbijedio je 3 mil EUR pomoći Komercijalnoj banci Banja Luka, koje će ova banka usmjeriti za podršku malim i mikro preduzećima, saopšteno je iz EFSA-e.

Komercijalna banka Banja Luka, članica Komercijalne banke ad Beograd, planira da proširi trenutni fokus sa javnog i korporativnog sektora na sektor malih i mikro preduzeća.

- Nakon dugogodišnje saradnje sa Komercijalnom bankom u Srbiji, ostvarili smo saradnju i sa Bosnom i Hercegovinom - rekla je Monika Bek (Monika Beck), direktor borda EFSE i dodala da su spremni da podrže Komercijalnu banku Banja Luka u njenoj strategiji da se fokusira na klijente iz sektora malih i mikro preduzeća.

Srđan Šuput, direktor Komercijalne banke Banja Luka, rekao je da se raduje saradnji sa Evropskim fondom za jugoistočnu Evropu i da će im ovo omogućiti da prošire bazu klijenata iz sektora malih i mikro preduzeća, a takođe i pomoći da poboljšaju njihov biznis.




Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Energija, Industrija

Tender banjalučkog Vodovoda za solarne elektrane zbunio ponuđače

Banjalučki Vodovod je poništio tender za nabavku četiri solarne elektrane vrijedne 1,4 mil KM zato što su uslovi u tenderskoj dokumentaciji bili zbunjujući za potencijalne ponuđače. Javna nabavka je bila raspisana u novembru prošle godine sa ciljem da ovo preduzeće samostalno proizvodi struju za vlastite potrebe, a višak prodaje. Taj plan je bar za sada stavljen na čekanje, jer je nakon skoro pola godine od raspisivanja tendera tek

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.