NavMenu

Objavljen poziv za dodjelu podsticaja novih zasada malina u Zenici - Rok za prijave 30. novembar

Izvor: eKapija Srijeda, 06.11.2013. 13:25
Komentari
Podeli

U okviru programa mjera za unapređenje poljoprivredne proizvodnje na prostoru zeničke opštine, Služba za ekonomske odnose i poduzetništvo rapisala je javni poziv za prikupljanje zahtjeva za poticanje zasnivanja novih zasada malina, javlja RTV Zenica.

- Za ove namjene biće obezbijeđeno 50.000 KM, a predviđen je poticaj od pola marke po jednoj sadnici, te je u planu zasaditi oko 80 dunuma zemlje - rekla nam je Senada Sejmenović, stručni saradnik za poljoprivredu u Općini Zenica.

Pravo na dobijanje ovog poticaja imaju poljoprivredni proizvođači, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava, koji su zasnovali zasad maline sortama vilamet ili miker, jer su one najtraženije na tržištu, kao i oni koji imaju mogućnost navodnjavanja zasada maline.

Ovaj javni poziv biće otvoren do kraja novembra, nakon čega će uslijediti pregled dokumentacije aplikanata, kontrola na terenu, a potom i odobravanje i isplata sredstava.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Energija, Industrija

Tender banjalučkog Vodovoda za solarne elektrane zbunio ponuđače

Banjalučki Vodovod je poništio tender za nabavku četiri solarne elektrane vrijedne 1,4 mil KM zato što su uslovi u tenderskoj dokumentaciji bili zbunjujući za potencijalne ponuđače. Javna nabavka je bila raspisana u novembru prošle godine sa ciljem da ovo preduzeće samostalno proizvodi struju za vlastite potrebe, a višak prodaje. Taj plan je bar za sada stavljen na čekanje, jer je nakon skoro pola godine od raspisivanja tendera tek

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.