NavMenu

Najnoviji "HTC One" pametni telefon uskoro i na tržištu BiH kod sva tri operatera

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 01.04.2013. 08:26
Komentari
Podeli

Kompanija "HTC" predstavila je i u BiH najnoviji pametni telefon, "HTC One" .Oblikovan sa jednodijelnim zero-gap aluminijskim kućištem, novi "HTC One" uključuje HTC BlinkFeed, HTC Zoe i HTC BoomSound, nove ključne HTC Sense inovacije koje donose sasvim novo iskustvo u mobilnoj telefoniji i postavljaju nove standarde za pametne telefone, saopšteno je iz "HTC"-a.

- Radi se o pametnom telefonu kojim smo u potpunosti unaprijedili cjelokupno mobilno iskustvo kako bi ono što je moguće vjerodostojnije odražavalo stvarnost u kojoj živimo. S obzirom na to da korisnike stavljamo u fokus našeg poslovanja, želja nam je bila da im omogućimo jednostavnije snalaženje u mnoštvu informacija i sadržaja koji nas okružuju te ga naposljetku učiniti još zabavnijim- rekao je Marko Savković, produkt menadžer u "HTC"-u za srednju i istočnu Evropu.

Novi "HTC One" biće dostupan širom svijeta, u više od 80 regija i zemalja, kod više od 185 mobilnih operatera i najvećih trgovaca na malo.

U Bosni i Hercegovini biće dostupan u ponudi sva tri operatera, u srebrnoj i crnoj boji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Otvaranje tvornice GS-RAMA u septembru 2024. - U toku montaža strojeva

Izgradnja tvornice GS-RAMA je u završnoj fazi. Dok se završavaju glavni građevinski radovi u isto vrijeme polako se radi na montaži strojeva. Pojedini su već stavljeni u funkciju. Nekolicina radnika koji su bili na obuci u tvornici GS-Tvornica mašina Travnik započeli su svoj rad u GS-RAMA u poslovnoj zoni Izlaz. Službeni početak rada ove novoizgrađene tvornice je svakim danom sve bliži. To je bio povod za nedavni posjet vlasnice

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.