NavMenu

Privatizacija Rafinerije u Brodu pojeftinila gorivo u BiH

Izvor: eKapija Srijeda, 27.02.2013. 11:18
Komentari
Podeli

Zahvaljujući privatizaciji Rafinerije nafte u Brodu, BiH ima najjeftinije gorivo u regionu i drastično je smanjen uvoz naftnih derivata, kaže načelnik Odjeljenja za marketing i reklamu "Optima grupe" Radomir Vidaković, a prenosi "Glas Srpske".

Vidaković tvrdi da bi, da nije pokrenuta brodska Rafinerija, gorivo u BiH danas bilo skuplje bar za 20 feninga, jer je pojava domaćeg proizvođačaa primorala trgovce da smanje premije za dizel oko 100 USD po toni.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Turkish Airlines kupuje još 235 aviona, pregovara sa Boeingom i Airbusom

Turkish Airlines je u pregovorima sa Boeingom i evropskim rivalom Airbusom o kupovini 235 aviona u sklopu planova za proširenje svoje flote, rekao je u ponedeljak predsjednik avio-prevoznika Ahmet Bolat. Avio-kompanija je prošle godine saopštila da želi da proširi svoju flotu za oko 600 aviona tokom 10 godina. U decembru je Turkish Airlines saopštio da je naručio 355 aviona od Airbusa, uključujući i opcije za potencijalne dodatne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.