NavMenu

Nagradna igra Amko Komerca: Prvi automobil kupcu iz Sarajeva

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.10.2012. 09:11
Komentari
Podeli

U srijedu, 10. oktobra u Amko hiperpermarketu "Mojmilo" su uručeni ključevi automobila Škoda Fabia dobitniku glavne nagrade prvog kruga izvlačenja nagradne igre "Igraj i doprinesi, samo domaće u tvojoj kesi!", koju organizuju Udruženje "Kupujmo i koristimo domaće" i Amko komerc.

Nagradna igra je počela 01. septembra, a trajat će do 23. decembra 2012. godine. U okviru nagradne igre su predviđena ukupno četiri izvlačenja po 183 vrijedne nagrade. Prvi krug izvlačenja je održan 28. septembra, a dobitnik glavne nagrade, automobila, je Mehanović Hari iz Sarajeva.

"Inače kupujemo domaće, koristimo domaće, pa je ovo, po mom mišljenju, logičan slijed događaja da se i nagradi vjernost domaćim proizvodima", izjavio je Mehanović zahvaljujući se organizatorima nagradne igre.

Dobitnik nagrade je pred prisutnima automobil poklonio svojoj suprugi i čestitao joj rođendan sa riječima da mu se ispunila želja da rođendan čestita i svoju ljubav pokaže na ovaj način.

"Prvi automobil je dobio svoga vlasnika kao i ostale 182 vrijedne nagrade. Preostala su još tri automobila i još preko 500 nagrada, kojima će Udruženje Kupujmo i koristimo domaće i Amko komerc nagraditi savjesne kupce, koji su u skladu sa sloganom nagradne igre, domaće proizvode kupovali i nosili u svojim kesama. Sljedeće izvlačenje će se održati 03. novembra u TC Vrapčići u Mostaru", izjavila je Elvira Isaković, PR manager Amko komerca.

U nagradnoj igri mogu učestvovati kupci koji u periodu trajanja nagradne igre kupuju domaće proizvode u trgovinama Amko komerca. Potrebno je da na računu najmanje polovina iznosa bude potrošena na domaće proizvode.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina, Finansije

Stiže novac za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću - Potpisan kreditni aranžman sa Razvojnom bankom FBiH

U prostorijama Razvojne banke FBIH, danas je potpisan Ugovor sa Terminalima Federacije za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću, čime se otvara novo poglavlje u modernizaciji ključnih energetskih objekata u Federaciji BiH. Terminal Bihać, koji obuhvata pet vertikalnih rezervoara za skladištenje naftnih derivata, suočio se s izazovima zastarjelosti i oštećenjima, što je 2010. godine dovelo do prestanka rada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.