NavMenu

Uspostavljena autobuska linija od aerodroma do centra Mostara

Izvor: Klix Četvrtak, 18.04.2024. 11:26
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/naeimasgary)Ilustracija

Potpisivanjem sporazuma između preduzeća Mostar Bus i Međunarodnog aerodroma Mostar putnici će od aerodroma do centra grada imati osiguran prijevoz autobusom kupovinom karte u iznosu od 10 KM.

Sporazum su potpisali direktorica preduzeća Ivana Bubalo i direktor Međunarodnog aerodroma Mostar Marko Đuzel.

Sporazumom je dogovorena komercijalna linija na relaciji aerodrom - centar grada za letove iz Zagreba i Beograda. Iz Mostara se leti još za Bari, Minhen, Rim i Veronu.

Od nedjelje, 21. aprila, direktna linija će putnike voziti prema centru grada sljedećom rutom: Aerodrom, Titova ulica, Autobusni i Željeznička stanica, Hotel Mepas, Hotel Mostar, Španjolski trg, Rondo.


Cijena karte za ovu komercijalnu liniju iznosit će 10 KM.

Iz ovih preduzeća navode da su otvorene mnoge mogućnosti za putnike, a uspostavljanjem usklađenosti rasporeda letova s rasporedom autobusa putnici mogu lako stići do svojih odredišta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija

FERK odbio dati saglasnost za korekciju EPBiH: Cijene struje do daljnjeg ostaju iste

Članovi Regulatorne komisije za energiju u Federaciji BiH (FERK) odbili su, na današnjoj sjednici, kako je neslužbeno potvrđeno za portal Avaz, dati saglasnost na zahtjev JP Elektroprivreda BiH za korekciju cijena električne energije za kategorije domaćinstva i ostala potrošnja. Odluka je donesena jednoglasno, a prethodila joj je temeljita analiza stručnih službi FERK-a. Iz FERK-a će o obrazloženju ove odluke svakako izvijestiti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.