NavMenu

U okolini Nove Varoši u planu gradnja hotela apartmanskog tipa

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.04.2024. 08:59
Komentari
Podeli
Zapadna fasada (Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Arhi-dom projekt)Zapadna fasada
Na lokaciji Brdo u Novoj Varoši planira se hotel apartmanskog tipa spratnosti Su+Pr+1+Pk.

Suteren čine hodnik sa stepeništem i dve garaže. Ukupna neto površina suterena je 81,50 m2. Bruto površina suterena je 92,26 m2.

U prizemlju su smešteni hodnik sa stepeništem i tri apartmana A1, A2 i A3 različitih površina. Apartman A1 čine dnevni boravak, kupatilo i spavaća soba, a ukupna površina apartmana je 39,11 m2. Apartman A2 čine dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, terasa i spavaća soba, a ukupna površina apartmana je 36,84 m2. Apartman A3 čine dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i teresa, a ukupna površina apartmana je 33,95 m2. Neto površina prizemlja je 128,90 m2, a bruto 148, 08 m2.

Na spratu su smešteni hodnik sa stepeništem i tri apartmana A4, A5 i A6 različitih površina. Apartman A4 čine dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, terasa i dve spavaće sobe, a ukupna površina apartmana je 57,95 m2. Apartman A5 čine dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, terasa i spavaća soba, a ukupna površina apartmana je 36,84 m2. Apartman A6 čine dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, spavaća soba i teresa a ukupna površina apartmana je 39,13 m2. Neto površina sprata je 154,17 m2, a bruto 175,99 m2.

U potkrovlju su smešteni hodnik sa stepeništem i tri apartmana A7, A8 i A9 različitih površina. Apartman A7 čine dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, terasa i dve spavaće sobe, a ukupna površina apartmana je 57,67 m2. Apartman A8 čine dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, terasa i spavaća soba, a ukupna
površina apartmana je 36,64 m2. Apartman A9 čine dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i spavaća soba, a ukupna površina apartmana je 37,23 m2. Neto površina sprata je 151,69 m2, a bruto 174,23 m2.

Bruto površina objekta je 590,56 m2, a neto površina 516,26 m2.

Istočna fasada (Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Arhi-dom projekt)Istočna fasada

Ulaz u suteren objekta je sa zapadne strane, a ulaz u apartmanski deo je sa južne strane.

U centralnom delu objekta smešten je stepenišni prostor koji služi za komunikaciju a ima funkciju i vetrobrana.

Prilaz objektu jr sa makadamske saobraćajnice, koja je predviđena kao javni put, a priključuje se na državni put drugog reda Nova Varoš-Aljinovići.

Parkiranje u okviru parcele planirano je tako da svaka apartmanska jedinica ima soptveno parking mesto, od čega su tri locirana u suterenu, a ostalih šest na parceli.

Investitori su fizička lica, a obrađivač urbanističkog projekta je Arhi-dom projekt iz Priboja.

Javni uvid traje do 4. aprila.

A.K.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina, Finansije

Stiže novac za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću - Potpisan kreditni aranžman sa Razvojnom bankom FBiH

U prostorijama Razvojne banke FBIH, danas je potpisan Ugovor sa Terminalima Federacije za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću, čime se otvara novo poglavlje u modernizaciji ključnih energetskih objekata u Federaciji BiH. Terminal Bihać, koji obuhvata pet vertikalnih rezervoara za skladištenje naftnih derivata, suočio se s izazovima zastarjelosti i oštećenjima, što je 2010. godine dovelo do prestanka rada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.