NavMenu

Da li će vještačka inteligencija transformisati tržište nekretnina u 2024. godini? - Šesta Međunarodna konferencija Balkans Property Forum 2023

Izvor: eKapija+ Srijeda, 29.11.2023. 08:43
Komentari
Podeli
(Foto: Irina Duplevskaja)
Beograd će po šesti put biti domaćin Međunarodne konferencije o tržištu nekretnina Jugoistočne Evrope Balkans Property Forum 2023 koja će se održati 30. novembra u hotelu Hilton.

Konferencija će i ovaj put okupiti brojne stručnjake iz svih država Jugoistočne Evrope kako bi razgovarali o promjenama i izazovima na tržištu nekretnina Jugoistočne Evrope i ključnim trendovima koji utiču na budućnost industrije nekretnina, sa posebnim fokusom na teme kao što su uticaj vještačke inteligencije i inflacije na tržište nekretnina.

Ključna tema konferencije biće obraćanje Ilije Lazarevića, generalnog direktora kompanije DataBrut, koji će govoriće o tome kako vještačka inteligencija može transformisati ulaganja u tržište nekretnina i kako nove tehnologije mogu menjati način na koji se vrednuje neka nekretnina. U narednim panelima biće govora o ekonomskim i investicionim mogućnostima u 2024. godini, strategijama ulaganja i finansiranja u Jugoistočnoj Evropi, koje su pod pritiskom zbog rastućih kamatnih stopa, kao i o mogućnostima i izazovima sa kojima se suočavaju investitori, ali i procenitelji u oblasti nekretnina u Beogradu. Biće korisno čuti i kako je irski startup u oblasti energetike i nekretnina Solsign pokrenuo inovativnu AI PLATFORMU koja može odmah da procijeni održivost bilo koje zemljišne parcele za razvoj solarne farme.

Konferenciju organizuje Property Forum, u bliskoj saradnji sa Kraljevskim institutom ovlašćenih procenitelja iz Velike Britanije (RICS-om). Balkans Property Forum je vodeći događaj o nekretninama u Jugoistočnoj Evropi, a konferencija okuplja ključne stručnjake iz sektora nekretnina, starije ekonomiste, bankare i druge stručnjake iz industrije kako bi pružila odličnu priliku da se čuju različita mišljenja i iskustva o tržišnim trendovima, investicionim strategijama, tehnološkom napretku i regulativama koje oblikuju sektor nekretnina na Balkanu. Ovo je prilika da se učesnici umreže sa svim važnim igračima u industriji nekretnina u regionu, podstičući saradnju i partnerstva i ovom prilikom steknu ekluzivni uvid u tržišta u razvoju, važna ulaganja i potencijalna područja koja rastu u okviru nekretnina na Balkanu.

Više o konferenciji moguće je pronaći na sajtu https://www.property-forum.eu/forums/belgrade

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija

FERK odbio dati saglasnost za korekciju EPBiH: Cijene struje do daljnjeg ostaju iste

Članovi Regulatorne komisije za energiju u Federaciji BiH (FERK) odbili su, na današnjoj sjednici, kako je neslužbeno potvrđeno za portal Avaz, dati saglasnost na zahtjev JP Elektroprivreda BiH za korekciju cijena električne energije za kategorije domaćinstva i ostala potrošnja. Odluka je donesena jednoglasno, a prethodila joj je temeljita analiza stručnih službi FERK-a. Iz FERK-a će o obrazloženju ove odluke svakako izvijestiti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.