NavMenu

Nagrađena idejna rješenja gradskog groblja u Beranama (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 06.10.2023. 09:43
Komentari
Podeli
Prva nagrada (Foto: Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma/Opština Berane/Konkursna dokumentacija)Prva nagrada
Na međunarodnom konkursu za idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje novog gradskog groblja u Beranama pristiglo je 18 konkursnih radova u predviđenom roku, saopšteno je na sajtu Arhitektonski konkursi, Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma.

Prva nagrada i iznos od 13.000 EUR pripala je radu pod šifrom 18212. Autori su Selcuk Kismir i Meltem Celik Kismir
iz Turske.
Druga nagrada i 7.000 EUR pripala je takođe autorskom timu iz Turske. Iza rada pod šifrom 32701 stoje autori Regaip Adem, Pelin Çatıkkaya i Berkay Turk.

Treća nagrada i iznos od 3.500 EUR pripala je radu pod šifrom 13111. Autorski tim iz Srbije čine Dušan Stojanović i Pavle Stamenović. Koautor je Anja Ljujić, a saradnik Lazar Petrović.

Prva nagrada (Foto: Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma/Opština Berane/Konkursna dokumentacija)Prva nagrada
Otkupljen je i rad pod šifrom 44357, a autorski tim iz Srbije čine Snežana Vesnić, Vladimir Milenković, Siniša Savatijević, Marko Čekanovic, Luka Ivančević i Filip Vasić. Iznos otkupa je 1.500 EUR.
Žiri je pohvalio i rad pod šifrom 59312 čiji su autori Cemre Onerturk i Ege Cakir iz Turske. Pohvaljen je i rad sa šifrom 17880 iza kojeg stoji autorski tim iz Crne Gore Dušan Vlahović, Jelena Međedović i Nikola Bulatović.

Podsjetimo, Opština Berane, raspisala je konkurs u julu ove godine.
Fotogalerija
Nagrađana rješenja za gradsko groblje u Beranama
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina, Finansije

Stiže novac za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću - Potpisan kreditni aranžman sa Razvojnom bankom FBiH

U prostorijama Razvojne banke FBIH, danas je potpisan Ugovor sa Terminalima Federacije za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću, čime se otvara novo poglavlje u modernizaciji ključnih energetskih objekata u Federaciji BiH. Terminal Bihać, koji obuhvata pet vertikalnih rezervoara za skladištenje naftnih derivata, suočio se s izazovima zastarjelosti i oštećenjima, što je 2010. godine dovelo do prestanka rada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.