NavMenu

Lindstrom staze i otirači - harmonija estetike i funkcionalnosti za vaš prostor

Izvor: eKapija Srijeda, 04.10.2023. 09:19
Komentari
Podeli
(Foto: Lindstrom d.o.o.)
Da li ste ikada zakoračili u poslovni prostor bez da vam uopšte zapadne za oko staza ili otirač na podu? Sigurno da jeste, ukoliko su oni monotoni, neinspirativni, gotovo identični svim drugima. Tako se već pri ulasku gubi prilika za stvaranjem prvog pozitivnog utiska i doživljaja prostora.

Lindstrom staze i otirači teže da ugrabe ovu priliku i da se pobrinu da ulazak u vaš prostor bude zakoračenje u toplu atmosferu dobrodošlice u kojoj su higijena i bezbednost na optimalnom nivou. Zato je Lindstrom pravi izbor za one sa svešću o važnosti estetske privlačnosti podova i njihovog uklapanja u ostatak enterijera, ali i svešću o važnosti svih funkcionalnosti zbog kojih su kvalitet staza i otirača jednako bitni, ako ne i bitniji, od samog izgleda.

(Foto: Lindstrom d.o.o.)
Ono što je svojstveno našim dekorativnim stazama i otiračima jeste da ih prilagođavamo tako da budu personalizovani baš za vas - od odabira odgovarajućeg oblika, preko unikatnog dizajna, pa do veličine staze i otirača, timskim radom dolazimo do najboljeg rešenja i kreiramo vaš lični pečat. Naši profesionalni dizajneri omogućavaju implementiranje logoa, promotivnih poruka i fotografija po želji, te će ovakvo stvaranje doslednog brendinga i savršeno uklopljenog enterijera nesumnjivo ostaviti utisak na klijente koji vas posećuju.

Za lakše donešenje odluke u širokom asortimanu boja, dezena i oblika, možete da se poigrate sa našom aplikacijom LiveDesign, pomoću koje proveravate kako se određeni izbor uklapa u vaš enterijer i virtuelno isprobavate kakav raspored vam odgovara, štedeći vreme i novac na neuspešnim pokušajima u stvarnosti.

Naravno, nije uvek sve u atraktivnom izgledu - stoga Lindstrom visokotehnološke ergonomske staze kreiramo imajući u vidu udobnost naših klijenata iz industrija u kojima zaposleni provode većinu radnog vremena u stojećem položaju. Ove staze smanjuju pritisak na leđa i zglobove, pomažući osoblju da zadrži prirodan stav pri stajanju, smanjujući tako zamor radnika i povećavajući produktivnost.

Ergonomska staza (Foto: Lindstrom d.o.o.)Ergonomska staza
Pored udobnosti, osiguravaju i bezbednost zahvaljujući stabilnosti gumene osnove i površinskoj strukturi koja sprečava proklizavanje i štiti zaposlene od saplitanja.

Svesni toga da su ipak u nekim slučajevima jednostavnost i praktičnost najpogodniji izbor, u ponudi imamo i standardne staze i otirače tamno sive boje. Specijalno dizajnirani za zadržavanje prašine, peska, blata i prljavštine, Lindstrom staze i otirači produžavaju uredan izgled i čistoću vaših prostorija. Najefikasnije rešenje za ovu svrhu jeste postavljanje naših gumenih otirača ispred ulaznih vrata, čime šitite prostor od unosa prljavštine i proklizavanja u svim vremenskim uslovima, istovremeno štedeći na uslugama čišćenja podova.

(Foto: Lindstrom d.o.o.)
Zadovoljni klijenti iz različitih industrija, uključujući zdravstvene ustanove, banke, restorane, kafiće, frizerske salone, salone lepote, apoteke, poslovne zgrade, trgovačke centre, supermarkete i druge manje prodajne objekte, predstavljaju autentične potvrde uspešnosti naših partnerstava.

Dizajnirana staza (Foto: Lindstrom d.o.o.)Dizajnirana staza
Bilo da vam je prioritet da pokažete istančan ukus za celokupan dizajn enterijera i učinite vaš prostor prijatnijim i privlačnijim, da se pobrinete za udobnost i bezbednost svojih zaposlenih, ili da održite svoj prostor čistim i urednim što je duže moguće, zadovoljićemo vaše potrebe brzo i efikasno.

- Kroz kompletnu uslugu koju pružamo težimo da obezbedimo klijentima radnu atmosferu u kojoj neometano mogu da se posvete svom poslu. Preuzimamo sve obaveze u vezi sa logistikom naših usluga zarad krajnjeg cilja - zadovoljstva klijenata i uspešnih partnerstava - kaže direktorka Lindstrom Srbija Ivana Đoković.

Saradnja s nama omogućava vam jednu od najcenjenijih prednosti u trenutnom ubrzanom svetu ispunjenom obavezama i inflacijom - potpuno skidanje jedne brige s vaše liste zadataka. Vi ne morate da razmišljate ni o čemu - naše usluge iznajmljivanja, isporuke i odžavanja predstavljaju ekološki (i ekonomski) prihvatljivo rešenje koje vam pruža mogućnost uštede kapitala, vremena i mentalne energije, pritom osiguravajući kvalitet, čistoću i bezbednost, ali i atraktivan izgled podova s ukusom uklopljen u ostatak enterijera, koji ne prolazi nezapaženo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Otvaranje tvornice GS-RAMA u septembru 2024. - U toku montaža strojeva

Izgradnja tvornice GS-RAMA je u završnoj fazi. Dok se završavaju glavni građevinski radovi u isto vrijeme polako se radi na montaži strojeva. Pojedini su već stavljeni u funkciju. Nekolicina radnika koji su bili na obuci u tvornici GS-Tvornica mašina Travnik započeli su svoj rad u GS-RAMA u poslovnoj zoni Izlaz. Službeni početak rada ove novoizgrađene tvornice je svakim danom sve bliži. To je bio povod za nedavni posjet vlasnice

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.