NavMenu

Ryanair povećava broj letova iz Banjaluke

Izvor: Zamaaero Ponedjeljak, 28.08.2023. 13:26
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Promil69)Ilustracija
Ryanair povećava liniju Banja Luka-Beč od 21.12. do 4.1. i to sa 2 leta tjedno koliko liniju operira zimi na 3 leta tjedno. Ryanair je ovu liniju operira tri puta tjedno do 25.5. nakon čega ju je smanjio na 2 leta tjedno. Ryanair će ovu liniju operirati 4 puta tjedno u prvom tjednu novembra nakon čega ju smanjuje na 2 leta tjedno.

Ryanair operira liniju Banja Luka-Memmingen sedam puta tjedno, no do 5.11. će je produžiti operirati 5 puta tjedno, nakon čega ju smanjuje na 2 leta tjedno. Liniju povećava na 3 leta tjedno od 20.12. i tako će ju operirati do 3.1.

I linija Banja Luka-Nuremberg se povećava sa 2 na 3 tjedna leta od 19.12. do 2.1. Kompanija će na liniji Banja Luka-Stockholm ARN imati let u utorak 19.12. umjesto badnjaka 24.12. (nedjelja), te u utorak 2.12. umjesto novogodišnjeg 31.12. To znači da će Ryanair imati 3 leta više tijekom novogodišnjih praznika iz Banja Luke. Ryanair leti 7 linija za Banja Luku.

Wizz Air je otkazao tri linije za Banja Luku, smanjio je zimi Dortmund sa 3 na 2 leta, no povećao je liniju za Basel sa 2 na 3 tjedna leta. Istim će kompanija tijekom zime operirati tek dvije linije sa ukupno 5 tjednih letova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Građevina

Lidl počeo gradnju još jednog prodajnog objekta u BiH

Njemački lanac trgovina Lidl počeo je s gradnjom još jednog objekta u Bosni i Hercegovini – i to u Mostaru, piše BiznisInfo.ba. Ovo pokazuje da Lidl ubrzava proces izgradnje objekata i ulaska na naše tržište. Već je u izgradnju niz objekata u nekoliko bh. gradova, ali i distributivnog centra u Lepenici kod Sarajeva. Objekat u Mostaru trebao bi biti završen od 15. novembra ove godine. Izvođač radova je firme Herc Gradnja iz Bileće.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.