NavMenu

Do 1. maja otkazani letovi na relaciji Beč-Banjaluka

Izvor: Glas Srpske Nedjelja, 15.03.2020. 08:09
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Perfect Gui/shutterstock.com)Ilustracija
Promotivni let Beč-Banjaluka, koji je bio planiran krajem marta, kao i svi letovi na toj liniji za april otkazani su do 1. maja zbog aktuelne situacije u vezi sa virusom korona, saopšteno je iz Javnog preduzeća Aerodromi Republike Srpske.

U saopštenju se dodaje da ukoliko uslovi budu dozvoljavali, prvi let je planiran za 1. maj.

- Letovi za Berlin, Frankfurt, Brisel, Memingen i Stokholm aviokompanije Ryanair, kao i let za Beograd aviokompanije Air Serbia saobraćaju redovno sa našeg aerodroma - navodi se u saopštenju.

Preduzeće Aerodromi Republike Srpske, dodaje se u saopštenju, ponaša se u skladu sa instrukcijama nadležnih institucija Ministarstva zdravlja Republike Srpske i Instituta za javno zdravstvo.

- Nadzor nad dolaznim putnicima obavlja medicinsko osoblje Aerodroma Republike Srpske i tim Instituta za javno zdravstvo. Svim dolaznim putnicima mjeri se tjelesna temperatura beskontaktnim toplomjerima, te se daju instrukcije u vezi sa prevencijom i zaštitom od pojave aktuelnog virusa korona - ističe se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.