NavMenu

Traže se radnici za utovar eutanaziranih svinja na području Bijeljine

Izvor: Nezavisne novine Subota, 15.07.2023. 07:52
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kat Dodd/flickr.com)Ilustracija
Lokalni krizni centar za kontrolu afričke kuge svinja u Bijeljini pozvao je u četvrtak nezaposlene građane da se prijave za posao pomoći pri utovaru eutanaziranih svinja u trasportna vozila za dnevnicu od 150 KM.

Prijava i zaključenje ugovora će se vršiti preko Omladinske zadruge Mladi radnik Bijeljina, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kontakt telefon za prijave je 065/519-417 svakim danom od 8 do 20 časova.

Podsjetimo, Međunarodni eksperti zaduženi za zdravlje životinja u narednim danima daće svoje preporuke, šta je potrebno učininiti kako bi se spriječilo širenje afričke svinjske kuge na području Bijeljine i Brčko distrikta, izjavio je ministar spoljne trgovne i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Energija, Industrija

Tender banjalučkog Vodovoda za solarne elektrane zbunio ponuđače

Banjalučki Vodovod je poništio tender za nabavku četiri solarne elektrane vrijedne 1,4 mil KM zato što su uslovi u tenderskoj dokumentaciji bili zbunjujući za potencijalne ponuđače. Javna nabavka je bila raspisana u novembru prošle godine sa ciljem da ovo preduzeće samostalno proizvodi struju za vlastite potrebe, a višak prodaje. Taj plan je bar za sada stavljen na čekanje, jer je nakon skoro pola godine od raspisivanja tendera tek

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.