NavMenu

U ponudi turistički voz na relaciji Bar-Kolašin-Bar

Izvor: Mina Ponedjeljak, 22.05.2023. 09:14
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/Martyn Jandula)
Željeznički prevoz (ŽPCG) u svojoj ponudi ima prevoz turističkih grupa na relaciji Bar - Kolašin - Bar koje realizuje u saradnji sa turističkim agencijama i organizacijama.

- U ponudi su posebni vozovi za potrebe agencija, kao i prevoz grupa na redovnim linijama - navodi se u saopštenju te kompanije.

Tako je u subotu iz Bara krenuo turistički voz sa oko 300 njemačkih turista na relaciji Bar - Kolašin, u saradnji sa predsjednikom Fondacije budućnost crnogorskog turizma, Mišelom Baderom, sa kojim imaju višegodišnju saradnju u vidu promocije željezničkih usluga i turističkih potencijala željeznice na njemačkom tržištu.

- U planu je organizacija više ovakvih turističkih vozova za koje postoje aranžmani i interesovanje turističkih agencija, kako bi strani turisti mogli uživati u ljepotama Crne Gore i spektakularnom pogledu koji se pruža iz voza - rekli su iz ŽPCG.

Iz ŽPCG su naveli da su, osim njihovih stalnih partnera, otvoreni za saradnju sa svim turističkim agencijama za realizaciju grupnih putovanja po zahtjevu i shodno raspoloživim kapacitetima.

- Naša kompanija usmjerena je prvenstveno na sigurnost, bezbjednost i komfor korisnika naših usluga, a ono što je trenutno u fokusu menadžmenta jeste intenzivna priprema i realizacija turističke sezone, koja će prema najavama sa relevantnih državnih adresa biti veoma uspješna, čak mnogi smatraju i rekordna - objasnili su iz ŽPCG.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Agro, Finansije

Izvoz gljiva iz BiH skoro prepolovljen

Tokom tri mjeseca ove godine iz Bosne i Hercegovine izvezeno je gljiva u vrijednosti od 234.611 KM, dok je prošle godine u prva tri mjeseca izvezeno 421.219 KM, podaci su Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH, te se iz njih primijeti pad izvoza u vrijednosti od 186.608 KM. Naime, kako su rekli, zemlje u koje smo izvozili za prva tri mjeseca ove godine su Italija, Slovenija i Srbija. - Tokom tri mjeseca ove godine uvezeno je gljiva u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.