NavMenu

U Vrnjačkoj Banji krajem marta prva Hotel Housekeeping konvencija u Jugoistočnoj Evropi

Izvor: turistički svet Ponedjeljak, 06.03.2023. 10:53
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: StockSnap from Pixabay)Ilustracija
Po prvi put u istoriji naše hotelske industrije, 30. i 31. marta u hotelu Fontana u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji "Ambasadora dobre usluge" i uz podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, održaće se regionalna Hotel Housekeeping Konvencija, s misijom da se širom otvore kanali regionalne saradnje, da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da, unapređujući znanje i praktične vještine, rastu u svojoj profesiji, doprinoseći pritom konkurentnosti, ugledu i poslovnoj uspješnosti svog hotela, ali neizostavno i kvalitetu hotelske ponude u našem regionu, njegovom imidžu i boljoj pozicioniranosti na turističkoj karti svijeta.

Zato će fokus konvencije na kvalitetu usluge i zaposlenima – najosetljivijim pitanjima u svim hotelskim kućama, a odvijaće se pod temom Hotel housekeeping u tehnološkom vortexu, koja ukazuje na ozbiljnu brigu o budućnosti hotelske industrije u regionu.

U dinamičnom i zanimljivom dvodnevnom programu, smjenjivaće se ugledni profesori hotelijerstva i hotelski konsultanti, gostujući predavači i najbolji praktičari – uspješni generalni menadžeri brendiranih hotela i menadžeri hotelskih domaćinstava, predstavnici prateće privrede iz čitavog regiona...

Oni će učesnike konvencije informisati o aktuelnim trendovima i trendovima u najavi, o vještačkoj inteligenciji, novim tehnologijama, standardima i proizvodima, novim znanjima i praktičnim vještinama koje doprinose ličnom i profesionalnom razvoju, podizanju kvaliteta hotelske usluge, kao i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda. Ekskluzivno, dobitnica najveće godišnje nagrade za izvrsnost (u kategoriji HH) "J.Willard Marriott Award of Excellence" biće gostujući predavač na Konvenciji.


Razmijenjivaće se primjeri dobre poslovne prakse i dragocjena lična iskustava, dok će kruna dvodnevne konvencije biti panel: Budućnost housekeeping-a iz ugla strateškog menadžmenta, ne samo zato što će GM-ovi hotela iz Srbije i regiona definisati najveće probleme u housekeeping-u, već će nastojati da predlože primjenjiva rješenja, i pokušati da daju jasniju sliku u kom pravcu se očekuje razvoj hotelske industrije u regionu.




Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.