NavMenu

"Južni vetar 2: Ubrzanje" uskoro na malim ekranima (VIDEO)

Izvor: Euronews Srbija Ponedjeljak, 23.05.2022. 12:52
Komentari
Podeli
(Foto: doomu/shutterstock.com)
Poslije uspješnog bioskopskog života u zemlji i regionu, film "Južni vetar 2: Ubrzanje" stiže i na male ekrane.

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, on ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove.

Vrebajući povoljnu priliku, Maraš po zadatku, sa svojim vjernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vijest da je njegov mlađi brat kidnapovan i samo on može da ga spasi. Zbog toga će Maraš morati da promijeni planove.

Ovo je kratak dio onog što gledaoce očekuje u televizijskoj premijeri drugog nastavka popularne domaće krimi-drame "Južni vetar", koji će biti prikazan u sredu, 25. maja, od 21.50 na Superstar TV.

Režiju potpisuje Miloš Avramović, a glavne uloge tumače Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Luka Grbić, Anastasija Everol, Mladen Sovilj, Nenad Handanović.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina, Finansije

Stiže novac za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću - Potpisan kreditni aranžman sa Razvojnom bankom FBiH

U prostorijama Razvojne banke FBIH, danas je potpisan Ugovor sa Terminalima Federacije za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću, čime se otvara novo poglavlje u modernizaciji ključnih energetskih objekata u Federaciji BiH. Terminal Bihać, koji obuhvata pet vertikalnih rezervoara za skladištenje naftnih derivata, suočio se s izazovima zastarjelosti i oštećenjima, što je 2010. godine dovelo do prestanka rada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.