NavMenu

Sajam preduzetništva i starih zanata u Novom Sadu 21. i 22. marta - Mađarska će biti Zemlja partner na Poljoprivrednom sajmu

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.03.2022. 07:27
Komentari
Podeli
Sajam preduzetništva i starih zanata, koji Novosadski sajam organizuje u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam, biće održan u ponedeljak, 21. i utorak, 22. marta, u Kongresnom centru Master, saopšteno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

- Prije svega ćemo govoriti o e-fiskalizaciji, za koju mislimo da je jedna od udarnih tema za sve one koji se bave privredom na svaki način, imaćemo prezentaciju nove knjige dr Indire Popadić i radionicu tkanja, jer nam je želja da promovišemo stare zanate i kako se njima bavi - rekao je, između ostalog, dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, navedneo je u saopštenju.

- Među učesnicama radionica biće i žene u nauci sa kojima smo juče potpisali Sporazum. Želimo da promovišemo žensko preduzetništvo i da pored izlagačkog dijela i u radionicama osvjetlimo što više aktuelnih tema koje su interesantne za preduzetnike. Tema kojoj ćemo se posebno posvetiti je brendiranje i zaštita intelektualne svojine jer nam se tim povodom obraća veliki broj proizvođača - dodao je Ivanišević.


Za sada postoji 22 izlagača, ali prijave i dalje stižu. Prvi put će Sajam biti u realnom formatu.

- Ova naša saradnja se razvija onako kako je planirano. Nastavak će biti na Poljoprivrednom sajmu u maju, kasnije i na Sajmu turizma koji će biti održan u novembru - rekao je Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija

FERK odbio dati saglasnost za korekciju EPBiH: Cijene struje do daljnjeg ostaju iste

Članovi Regulatorne komisije za energiju u Federaciji BiH (FERK) odbili su, na današnjoj sjednici, kako je neslužbeno potvrđeno za portal Avaz, dati saglasnost na zahtjev JP Elektroprivreda BiH za korekciju cijena električne energije za kategorije domaćinstva i ostala potrošnja. Odluka je donesena jednoglasno, a prethodila joj je temeljita analiza stručnih službi FERK-a. Iz FERK-a će o obrazloženju ove odluke svakako izvijestiti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.