NavMenu

Motel Crystal obogatio turističku ponudu Milića - U planu izgradnja SPA centra i širenje kapaciteta (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 13.04.2021. 10:56
Komentari
Podeli
(Foto: Motel Crystal)
Milići su nakon niza godina baš u vrijeme pandemije dobili moderan ugostiteljsko-smještajni objekat Motel Crystal. Zvanično početak rada novog motela se desio u ljeto 2020. godine, a pokrenula ga je porodica Jerkić, koja iza sebe ima 30 godina iskustva i rada na polju ugostiteljstva.

- Razvijajući porodični posao, od prvobitne gostionice vremenom smo razvili našu ponudu do kapaciteta jednog savremenog motela, modernog eksterijera i enterijera – ističe za eKapiju Kristina Jerkić, suvlasnica motela koja posao vodi sa još dva brata blizanca Milošem i Jovanom.

Kristina Jerkić (Foto: Motel Crystal)Kristina Jerkić
Motel Crystal posjeduje deset dvokrevetnih apartmana, kafe bar, restoran, svečanu i konferencijsku salu kapaciteta 350 mjesta. Smješten je na magistralnom putu Beograd-Sarajevo na 2.5 kilometara od Milića, sa dva velika parkinga obezbjeđena video nadzorom.

- U ponudi našeg restorana su tradicionalni, internacionalni i vegan specijaliteti. Sarađujemo sa najkvalitetnijim proizvođačima u regionu, ali i sa našim lokalnim poljoprivrednim proizvođačima. Motel Crystal posjećuju kako domaći gosti, tako i gosti iz inostranstva koji nas kontaktiraju putem bookinga – ističe Jerkić.

Kako nam kaže, s obzirom na to da je motel otvoren u samom jeku pandemije od početka rada se suočavaju sa velikim izazovima, ali i uprkos tome zadovoljni su obimom posla.

- I dalje radimo na unapređenju usluga i sadržaja. U planu je izgradnja SPA centra, dodatnih apartmana sa pogledom na šumu i rijeku, kao i kupovina kvadova za obilazak okolne prirode – najavljuje Jerkić.



Fotogalerija
Motel Crystal Milići
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija

FERK odbio dati saglasnost za korekciju EPBiH: Cijene struje do daljnjeg ostaju iste

Članovi Regulatorne komisije za energiju u Federaciji BiH (FERK) odbili su, na današnjoj sjednici, kako je neslužbeno potvrđeno za portal Avaz, dati saglasnost na zahtjev JP Elektroprivreda BiH za korekciju cijena električne energije za kategorije domaćinstva i ostala potrošnja. Odluka je donesena jednoglasno, a prethodila joj je temeljita analiza stručnih službi FERK-a. Iz FERK-a će o obrazloženju ove odluke svakako izvijestiti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.