NavMenu

Završeno "Takmičenje škola-Školski talent" u organizaciji Dječijeg kampusa Termalne Rivijere Ilidža

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 26.04.2010. 10:15
Komentari
Podeli

U toku mjeseca aprila Dječiji kampus Termalne Rivijere Ilidža je organizovao niz takmičenja za učenike osnovnih škola. Učenici i sekcije osnovnih škola su predstavljali svoje mlade talente koji su se takmičili u plesu, glumi, pjevanju, sviranju i likovnom stvaralaštvu.

U subotu, 24.04.2010. se održalo finalno takmičenje, a četiri najbolje izvedbe su osvojili vrijedne nagrade koje je obezbijedio organizator. Članovi žirija, među kojima su bili i poznati plesač i višestruki prvak u plesu, Vedran Marčeta, te glumica Nela Đenisijević, muzičar Sejo Husomanović, te Helena Renčelj, u ime organizatora takmičenja, Termalne Rivjere Ilidža, su ocijenili su sve nastupe i izabrali pobjednike.

Treće mjesto osvojila je Prva osnovna škola sa izvedbom igrokaza „Djeca u cvijetu budućnosti“, drugo mjesto dijele reper Muhamed Fazlagić sa izvedbom „Mali čovjek“, učenik O.Š. „Musa Ćazim Ćatić“ i plesna grupa Prve osnovne škole sa izvedbom „Želim, želim“, a pobjednica prvog „Takmičenja škola-školski talent“ je Lamija Gutić, učenica O.Š. „Osman Nakaš“ koja je sve prisutne oduševila svojim glasom i nastupom uz izvedbu pjesme „Istina“.

"Zahvaljujem se svima, i hvala organizatoru što nam je pružio priliku da se predstavimo i da se družimo sa svojim drugarima. Zaista je bilo zabavno“, rekla je mlada umjetnica i pobjednica takmičenja Lamija.

"Dječiji kampus Termalne Rivijere Ilidža priprema zanimljive i edukativne sadržaje za sve svoje članove. Takmičenje škola – Školski talent je projekat koji je pružio mogućnost svim učesnicima i školama da se predstave, da uživaju u lijepoj atmosferi, da nakon svakog takmičenja besplatno koriste blagodeti Termalne Rivijere i naših bazena, a kako je ovo projekat takmičarskog karaktera pobjednike smo odlučili i adekvatno nagraditi“, izjavio je Asim Kulenović, direktor Termalne Rivijere Ilidža.

Pored takmičarskog dijela, na revijalnom dijelu svi posjetioci su mogli uživati u glumi i plesu mladih umjetnika, a najzanimljiviji dio je bio kada su se učenici osnovnih škola takmičili u rock`n`roll plesu.

Gosti finalnog takmičenja su bili predstavnici udruženja „Oaza“ koji su imali svoju radionicu, te predstavili svoje zanimljive i kreativne radove.

"Pored takmičarskog svake subote imali smo i revijalni dio i naše uvijek drage goste koji su zabavljali naše prisutne. To su naravno opet djeca, jer je ovo njihov projekat, oni su zvijezde. Najavljujmo da je ovo prvo u nizu takmičenja za osnovne škole, te da je projekat privukao veliki interes, i mi smo spremni i motivisani da ga nastavimo i pružimo djecu priliku da se druže i pokažu svoj talent.“, dodao je Kulenović.

Svi učesnici su na kraju programa imali besplatno kupanje na bazenu Termalne Rivijere Ilidža, a ostali posjetioci su imali priliku da se takmiče u dodatnim aktivnostima koje je osmislio organizator.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Energija, Industrija

Tender banjalučkog Vodovoda za solarne elektrane zbunio ponuđače

Banjalučki Vodovod je poništio tender za nabavku četiri solarne elektrane vrijedne 1,4 mil KM zato što su uslovi u tenderskoj dokumentaciji bili zbunjujući za potencijalne ponuđače. Javna nabavka je bila raspisana u novembru prošle godine sa ciljem da ovo preduzeće samostalno proizvodi struju za vlastite potrebe, a višak prodaje. Taj plan je bar za sada stavljen na čekanje, jer je nakon skoro pola godine od raspisivanja tendera tek

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.