NavMenu

Wizz Air obustavio letove na liniji Podgorica-Milano do 2. aprila

Izvor: Tanjug Nedjelja, 01.03.2020. 08:57
Komentari
Podeli
(Foto: Gen_Shtab/shutterstock.com)
Mađarska niskotarifna avio-kompanija Wizz air obustavila je letove na liniji Podgorica - Milano do 2. aprila.

Odluka je donijeta zbog mera koje je donelo Ministarstvo zdravlja Crne Gore, a u cilju sprečavanja širenja koronavirusa u toj zemlji.

- Putnici koji su rezervisali svoje letove u navedenom periodu, biće automatski obavješteni i u najbržem roku će im biti omogućena alternativna ruta - saopštila je kompanija, prenosi portal RTCG.

Putnici koji su svoje aviokarte rezervisali direktno na sajtu wizzair.com ili preko aplikacije aviokompanije dobiće obavještenje putem imejla, u kom će biti ponuđena besplatna rezervacija, vraćanje cjelokupnog novčanog iznosa ili kredit kod ove aviokompanije za buduće letove u iznosu od 120% od vrijednosti kupljene karte.


Ranije su obustavljeni letovi iz Crne Gore ka Milanu i Bolonji, a Ministarstvo zdravlja je, zbog trenutne epidemiološke situacije na sjeveru Italije, na prijedlog Instituta za javno zdravlje (IJZ), donijelo naredbu o privremenoj zabrani putovanja ka i iz Crne Gore.

Generalni direktor Direktorata za javno zdravlje u ministarstvu Miro Knežević kazao je da je naredba donijeta zbog spriječavanja unošenja zaraznih bolesti u Crnu Goru, suzbijanja i prenošenja u druge države.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Energija, Industrija

Tender banjalučkog Vodovoda za solarne elektrane zbunio ponuđače

Banjalučki Vodovod je poništio tender za nabavku četiri solarne elektrane vrijedne 1,4 mil KM zato što su uslovi u tenderskoj dokumentaciji bili zbunjujući za potencijalne ponuđače. Javna nabavka je bila raspisana u novembru prošle godine sa ciljem da ovo preduzeće samostalno proizvodi struju za vlastite potrebe, a višak prodaje. Taj plan je bar za sada stavljen na čekanje, jer je nakon skoro pola godine od raspisivanja tendera tek

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.