NavMenu

Sotheby's International Realty otvara predstavništvo u Porto Montenegru

Izvor: Mina Petak, 21.02.2020. 10:56
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/falco)
Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby's International Realty imaće od marta svoje predstavništvo i kancelariju u nautičkom naselju Porto Montenegro.

Iz Porto Montenegra su kazali da se ta internacionalna zajednica sa marinom za superjahte, hotelom Regent i luksuznim rezidencijama, savršeno uklapa u koncept Sotheby's-a koji želi da na tržištu Mediterana i Evrope ponudi svoje usluge.

Takođe, to je prilika da prestižnim klijentima predstave sve benefite života na crnogorskoj obali.

- Za Crnu Goru je ovo velika vijest, jer je ona druga u regionu, uz Hrvatsku, koju brend Sotheby's želi da svjetskoj javnosti predstavi kao dragulj Mediterana i jednu od najbrže rastućih svjetskih turističkih destinacija - navodi se u saopštenju.

Sotheby's, koji predstavlja sinonim za najviše međunarodne standarde izvrsnosti u poslu s nekretninama, kako su naveli, svoju atraktivnu kancelariju otvara u nedavno završenom Baia rezidencijalnom krilu hotela Regent.

- Sotheby's će tivatsko nautičko naselje predstaviti na svim poslovnim platformama, društvenim mrežama, klijentima, kupcima i investitorima - saopšteno je iz Porto Montenegra.

Oni su kazali da će, između ostalog, promovisati i trenutne atraktivne ponude nekretnina u Porto Montenegru.


Partner i predstavnik Sotheby's Montenegro, Hunter Milborne, kazao je da se predivna crnogorska obala u potpunosti uklapa u njihovu viziju brenda.

- Zadovoljstvo je promovisati ovu destinaciju, razvijati i valorizovati njene potencijale, ali i otvoriti kancelariju u srcu najcjenjenije internacionalne zajednice na Jadranu - rekao je Milborne.

Globalna mreža Sotheby's posluje u 72 zemlje širom svijeta, s gotovo hiljadu kancelarija i 22.700 nezavisnih saradnika u prodaji koji opslužuju tržište luksuznih nekretnina.

- Klijentima se nude snažni marketinški i referalni programi i pomoć da pronađu svoje domove ili investicije u nekretnine, ali i rezidencije za odmor - zaključuje se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Energija, Industrija

Tender banjalučkog Vodovoda za solarne elektrane zbunio ponuđače

Banjalučki Vodovod je poništio tender za nabavku četiri solarne elektrane vrijedne 1,4 mil KM zato što su uslovi u tenderskoj dokumentaciji bili zbunjujući za potencijalne ponuđače. Javna nabavka je bila raspisana u novembru prošle godine sa ciljem da ovo preduzeće samostalno proizvodi struju za vlastite potrebe, a višak prodaje. Taj plan je bar za sada stavljen na čekanje, jer je nakon skoro pola godine od raspisivanja tendera tek

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.