NavMenu

Japan Airlines poklanja 50.000 povratnih karata - Potrebno ispuniti tri uslova

Izvor: Nezavisne novine Utorak, 31.12.2019. 08:28
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dabarti CGI/shutterstock.com)Ilustracija
Japan Airlines je objavio da poklanja 50.000 povratnih karata, ali ne očekujte da ćete besplatno posjetiti Zemlju izlazećeg sunca.

Te karte su samo za letove između Tokija i Osake.

Namjera je da se turisti koji dolaze u japansku prestonicu podstaknu da izađu iz tipičnih urbanih centara tokom posjete toj zemlji.

- Japan je mnogo više od blještavih svjetala u urbanim centrima - kaže se u saopštenju Japan Airlinesa izdatom u ponedjeljak, 30. decembra, koje prenosi Biznis insajder.

U saopštenju se dodaje da "posjetioci mogu više da saznaju o fascinantnoj istoriji i kulturi Japana tako što će istražiti različite regione zemlje".

Skoro 2,5 miliona stranih gostiju posjetilo je Japan samo u oktobru, a turistička industrija donijela je zemlji oko 37 mlrd USD.

Međutim, državna statistika pokazuje da turisti u velikoj većini posjećuju region Kanto, gdje se nalazi Tokio, kao i Kansaj, gdje su Osaka i Kjoto.

Manje, ruralne oblasti nisu u stanju da prihoduju od turizma, ali Japan Airlines bi ovom promotivnom akcijom da podstakne turiste da ih otkriju.

Postoje tri uslova za dobijanje karata. Vaš pasoš mora biti izdat u nekoj drugoj zemlji, ne u Japanu, ili morate imati trajno boravište izvan te zemlje; morate biti u Japanu između jula i septembra naredne godine; i imati karticu za sakupljanje nagradnih milja Japan Airlinesa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

10.05.2024.  |  Energija, Industrija, Finansije

Srpskoj prijeti gubitak pola milijarde maraka

Energetski sektor u Republici Srpskoj trpi značajne finansijske udarce, a u prilog ovoj tvrdnji, govori činjenica da je Srpska u 2024. godini definitivno izgubila dva arbitražna spora, zbog kojih će dvjema slovenačkim kompanijama morati da isplati sa kamatama nešto manje od 340 mil KM. Ali, tu nije kraj problemima, jer Republici prijeti još jedan arbitražni spor, ovoga puta sa Hrvatskom, a u igri je ponovo 200 mil KM, koliko u vidu

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.