NavMenu

Nema zainteresovanih za kupovinu Jugoremedije - Do kraja juna obavjest o šestoj prodaji

Izvor: eKapija Subota, 22.06.2019. 22:55
Komentari
Podeli
(Foto: OSABEE/shutterstock.com)
Zrenjaninska fabrika lijekova Jugoremedija u stečaju, čija je prodaja zakazana za 24. jun, opet će se naći na dobošu, budući da za ovu prodaju niko nije uplatio depozit u roku predviđenim oglasom - rekao je za eKapiju stečajni upravnik Radovan Savić.

Kako je za naš portal izjavio, šesta prodaja ove fabrike, biće oglašena do kraja juna.

Podsjetimo, peta prodaja je oglašena u maju ove godine, po početnoj cijeni od 800 miliona dinara (oko 6,78 mil EUR).

Javno nadmetanje zakazano je za 24. jun ove godine, dok je rok za uplatu depozita u iznosu od 762,7 miliona dinara bio u utorak, 18. jun.

Ponuđenu imovinu Jugoremedije čine industrijski kompleks, upravne zgrade, pomoćni objekti, kao i stan u Zrenjaninu, intelektualna svojina - 24 žiga, 28 motornih vozila, inventar i zalihe.


Prodaja je bila zakazana i u februaru ove godine, po početnoj cijeni od 1,2 milijarde dinara (oko 10 mil EUR), ali je i tada proglašena neuspješnom, jer nije bilo zainteresovanih kupaca, dok je u novembru 2018. prodavana po početnoj cijeni od 1,9 milijardi (oko 16,1 mil EUR).

S.P.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina, Finansije

Stiže novac za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću - Potpisan kreditni aranžman sa Razvojnom bankom FBiH

U prostorijama Razvojne banke FBIH, danas je potpisan Ugovor sa Terminalima Federacije za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću, čime se otvara novo poglavlje u modernizaciji ključnih energetskih objekata u Federaciji BiH. Terminal Bihać, koji obuhvata pet vertikalnih rezervoara za skladištenje naftnih derivata, suočio se s izazovima zastarjelosti i oštećenjima, što je 2010. godine dovelo do prestanka rada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.