NavMenu

Mahan Air potvrdio letove od Teherana do Beograda - Redovni čarteri od 6. aprila

Izvor: eKapija Petak, 09.03.2018. 09:12
Komentari
Podeli
(Foto: Jelena Đelić)
Još jedna iranska aviokompanija počinje sa letovima između Teherana i Beograda, piše portal Aviatica i navodi da je Mahan Air na sajmu turizma u Berlinu (ITB) potvrdila planove da započne sa ovim letovima.

U planu je da Mahan Air već tokom marta obavi nekoliko ad-hoc čarter letova, a da se od 6. aprila uspostavi redovna serija čarter letova koja će trajati sve do 26. oktobra.

Mahan Air će povezati Teheran i Beograd dva puta nedjeljno ponedjeljkom i petkom sa ciljem da se omogući sve većem broju iranskih turista da posjete Srbiju, za koju im od nedavno nije potrebna viza.

- Iranci dosta putuju i željni su putovanja. Imamo veliku potražnju za posjetama Srbiji - kaže Abas Moširi, regionalni direktor Mahan Aira za Evropu.

On je izjavio da će se letovi obavljati širokotrupnim avionom Airbus A310 koji ima kapacitet za oko 200 putnika. Letovi neće biti u slobodnoj prodaji, ali se očekuje da će se osim iranskih turista koji posjećuju Srbiju oni koristiti i za posjete srpskih turista Iranu.


Osim Mahan Air-a, između Beograda i Teherana će letjeti i iranska nacionalna aviokompanija Iran Air, koja već od januara planira uspostavljanje redovne linije. Letovi, koji bi se obavljali avionom Airbus A320 dva puta nedjeljno, prema najnovijim informacijama planirani su da počnu sutra, 10. marta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina, Finansije

Stiže novac za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću - Potpisan kreditni aranžman sa Razvojnom bankom FBiH

U prostorijama Razvojne banke FBIH, danas je potpisan Ugovor sa Terminalima Federacije za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću, čime se otvara novo poglavlje u modernizaciji ključnih energetskih objekata u Federaciji BiH. Terminal Bihać, koji obuhvata pet vertikalnih rezervoara za skladištenje naftnih derivata, suočio se s izazovima zastarjelosti i oštećenjima, što je 2010. godine dovelo do prestanka rada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.