NavMenu

Hotel Mostar Marriott otvara vrata krajem aprila

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.01.2018. 15:50
Komentari
Podeli
Izgradnja hotela Mostar Marriott na mjestu nekadašnjeg hotela Ruža u srcu starog grada, u završnoj je fazi i trebalo bi da bude gotova u aprilu.

Rukovodilac gradnje hotela Esved Dugalić izjavio je za Faktor da se radovi odvijaju punom parom.

- Otvaranje novog hotela može se očekivati koncem aprila tekuće godine. U toku su završni radovi, keramičarski, staklarski, gipsarski i bravarski. Urađeno je više od dvije trećine građevinsko-zanatskih radova. Uskoro dolazi na red opremanje i skupocjeni namještaj - ističe Dugalić.

Inače, početna verzija projekta je dorađena inovativnim detaljima, u skladu sa zahtjevima projektanta i svjetskog lanca hotela Marriott.

Hotel Marriott u Mostaru će imati pet zvjezdica s površinom većom od 27.000 metara kvadratnih. Imaće 182 sobe i apartmana, sedam različitih restorana, tri različita bara, dvorane za sastanke, koncertnu dvoranu, bazen na vrhu hotela, spa centar, podzemnu garažu... Hotel će po kvaliteti materijala i opreme, te sadržaju, kapacitetu, uslugama koje pruža, biti jedan od luksuznijih na Balkanu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina, Finansije

Stiže novac za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću - Potpisan kreditni aranžman sa Razvojnom bankom FBiH

U prostorijama Razvojne banke FBIH, danas je potpisan Ugovor sa Terminalima Federacije za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću, čime se otvara novo poglavlje u modernizaciji ključnih energetskih objekata u Federaciji BiH. Terminal Bihać, koji obuhvata pet vertikalnih rezervoara za skladištenje naftnih derivata, suočio se s izazovima zastarjelosti i oštećenjima, što je 2010. godine dovelo do prestanka rada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.