NavMenu

Violeta dogovorila izvoz za Katar

Izvor: eKapija Srijeda, 11.10.2017. 15:48
Komentari
Podeli
(Foto: Violeta)
Visoku kvalitetu Violeta proizvoda prepoznalo je i bogato tržište države Katara, te će se asortiman Violeta proizvoda uskoro moći pronaći na policama trgovina Family Food lanca.

Ovome su prethodili višemjesečni pregovori koji su okončani na obostrano zadovoljstvo, saopšteno je iz kompanije.

Violetu je tokom pregovora posjetio generalni manadžer Labbaik grupacije koji je obišao pogone proizvodnje te se uvjerio u visoki standard proizvodnje i poslovanja, te je potpisan ugovor o distribuciji čitave palete proizvoda na to bogato tržište.

Inače, Violeta je u aprilu ušla i na austrijsko tržište kada je potpisala ugovor sa kompanijom Spar i tako postala prvi brend s ovih područja u neprehrambenoj kategoriji na tržištu Austrije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Energija, Industrija

Tender banjalučkog Vodovoda za solarne elektrane zbunio ponuđače

Banjalučki Vodovod je poništio tender za nabavku četiri solarne elektrane vrijedne 1,4 mil KM zato što su uslovi u tenderskoj dokumentaciji bili zbunjujući za potencijalne ponuđače. Javna nabavka je bila raspisana u novembru prošle godine sa ciljem da ovo preduzeće samostalno proizvodi struju za vlastite potrebe, a višak prodaje. Taj plan je bar za sada stavljen na čekanje, jer je nakon skoro pola godine od raspisivanja tendera tek

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.