NavMenu

Snižene kamate na stambene kredite u Union banci - Plaćanje mjesečnih rata moguće odgoditi do kraja 2017.

Izvor: eKapija Četvrtak, 27.04.2017. 10:30
Komentari
Podeli
(Foto: create jobs 51/shutterstock.com)
Union banka i ove godine donosi jedinstvenu akcijsku ponudu stambenih kredita čija je posebna pogodnost odgoda u plaćanju, a koja se ogleda u oslobađanju plaćanja mjesečnih rata do kraja 2017. godine za sve klijente koji realizuju stambeni kredit za vrijeme trajanja akcije.

Ujedno, Union banka je dodatno snizila kamatne stope na stambene kredite. Nominalna kamatna stopa je već od 3,99 posto uz efektivnu kamatnu stopu od 4,92 posto, koja je izračunata na iznos kredita od 50.000 KM, sa rokom otplate od 60 mjeseci. U izračun efektivne kamatne stope uključena je naknada za obradu kredita u iznosu od jedan posto od iznosa kredita, trošak kupovine mjenica, trošak ovjere dokumentacije, trošak osiguranja nekretnine i ostali troškovi konstituisanja hipoteke.

Za razliku od drugih ponuda na tržištu, bitno je naglasiti i da je kamatna stopa Union banke fiksna tokom cijelog otplatnog perioda kredita.

- I u 2017. pored niske kamatne stope koja je fiksna tokom cijelog otplatnog perioda kredita, odlučili smo građanima ponuditi i dodatni benefit. Svjesni činjenice da je odluka o kupovini stambene jedinice jedna od najbitnijih u životu, a koju građani ne donose lako, odlučili smo im pomoći da na neki način "stanu na noge" u prvim mjesecima života u svom novom domu. Stoga smo donijeli odluku da sve one koji realizuju stambeni kredit za vrijeme trajanja akcije, oslobodimo plaćanja mjesečnih rata po kreditu do kraja 2017. godine - rekao je Edis Ražanica, direktor Sektora za poslovanje sa klijentima i podršku prodaji u Union banci.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija

FERK odbio dati saglasnost za korekciju EPBiH: Cijene struje do daljnjeg ostaju iste

Članovi Regulatorne komisije za energiju u Federaciji BiH (FERK) odbili su, na današnjoj sjednici, kako je neslužbeno potvrđeno za portal Avaz, dati saglasnost na zahtjev JP Elektroprivreda BiH za korekciju cijena električne energije za kategorije domaćinstva i ostala potrošnja. Odluka je donesena jednoglasno, a prethodila joj je temeljita analiza stručnih službi FERK-a. Iz FERK-a će o obrazloženju ove odluke svakako izvijestiti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.