NavMenu

HT ERONET otvorio poslovnicu u Brčkom

Izvor: Pristop BH Ponedjeljak, 31.03.2008. 14:18
Komentari
Podeli

HT ERONET, danas u podne, svečano je otvario još jednu poslovnicu, ovoga puta u Brčkom, kako je krajem prošle godine i najavljeno.

U sklopu tržnog centra "Teodora", na Bulevaru mira, HT ERONET otvara svoje 17 prodajno mjesto u sklopu vlastite prodajne mreže, neovisne o distributerima, a otvaranju je prethodila press konferencija na kojoj su se obratili predstavnici HT ERONET-a: Žarko Pušić, Predsjednik nadzornog odbora HT Mostar, Zoran Bakula, Član Uprave – Izvršni direktor za pokretnu mrežu i Željka Senjak, Član Odbora direktora– Direktor za marketing i prodaju, koja je ovom prilikom istaknula:

"Vjerujem da će nakon današnjeg otvorenja, još više korisnika, ali i poslovnih tvrtki u regiji prepoznati kvalitetu i raznolikost naših proizvoda i usluga, te se odlučiti upravo za HT ERONET mrežu."

Novo prodajno mjesto HT ERONET-a, jedno je od nizu planiranih za otvorenje ove godine. U skoro vrijeme naime, planirano je otvaranje ili adaptacija postojećih prodajnih mjesta u Doboju, Jajcu, Posušju i Čapljini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina, Finansije

Stiže novac za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću - Potpisan kreditni aranžman sa Razvojnom bankom FBiH

U prostorijama Razvojne banke FBIH, danas je potpisan Ugovor sa Terminalima Federacije za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću, čime se otvara novo poglavlje u modernizaciji ključnih energetskih objekata u Federaciji BiH. Terminal Bihać, koji obuhvata pet vertikalnih rezervoara za skladištenje naftnih derivata, suočio se s izazovima zastarjelosti i oštećenjima, što je 2010. godine dovelo do prestanka rada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.