NavMenu

Kod sportske dvorane u Srpcu planirani poslovni objekti

Izvor: eKapija Utorak, 13.07.2021. 15:22
Komentari
Podeli
(Foto: Opština Srbac)
Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno komunalne djelatnosti opštine Srbac obavjestilo je javnost da će od 15. jula Nacrt izmjene urbanističkog projekta "Sportska dvorana i trgovački centar" biti izložen na javni uvid.

Kako su pojasnili eKapiji iz tog Odjeljenja, poslovno stambeni objekat (objekat 3) i poslovni objekat, namjene trgovina (objekat 2) su planirani na zemljištu u svojini fizičkih lica. Dinamika realizacije plana zavisi od navedenih lica kao nosilaca investicije, te u tom smislu ne mogu dati dalje informacije.

Na trećoj gradjevinskoj parceli (objekat 1) planiran je poslovni objekat.

- Opština Srbac kao vlasnik zemljišta u skorije vrijeme neće ići u pravcu realizacije navedenog planskog rješenja, odnosno u pravcu izgradnje planiranog objekta, ali su planom stvorene pretpostavke za izgradnju predmetnih objekta u narednom periodu - rekli su za eKapiju iz opštinske uprave.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina, Finansije

Stiže novac za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću - Potpisan kreditni aranžman sa Razvojnom bankom FBiH

U prostorijama Razvojne banke FBIH, danas je potpisan Ugovor sa Terminalima Federacije za rekonstrukciju Terminala tečnih naftnih derivata u Bihaću, čime se otvara novo poglavlje u modernizaciji ključnih energetskih objekata u Federaciji BiH. Terminal Bihać, koji obuhvata pet vertikalnih rezervoara za skladištenje naftnih derivata, suočio se s izazovima zastarjelosti i oštećenjima, što je 2010. godine dovelo do prestanka rada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.