NavMenu

Dame sa stilom imaju ovih 7 navika

Izvor: Ženski magazin Srijeda, 22.11.2023. 09:56
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: olcay ertem from Pixabay)Ilustracija
Žena uvijek može izgledati fantastično, bilo da ima dosta novca ili ne. Brend odeće takođe nije bitan, jer i osoba sa takvim stvarima u svom stajlingu može izgledati potpuno suprotno od željenog efekta.

Ako želite pokušati da izgradite svoj stil bez mnogo muke, pogledajte kakve navike imaju one osobe koje u bilo kojoj odjeći izgledaju savršeno:

1. Ne kupuju stvari koje im se plasiraju u magazinima

Niti kopiraju stil žena koje vide na internetu i street style blogovima. Iako je jednostavno pregledati galerije na Pinterestu ili drugim sajtovima u potrazi za stilom, ne mora značiti da je dobra ideja obući se potpuno isto kao neka druga osoba. Sa druge strane, treba da znate da mnogi brendovi poznatim street style damama koje možemo vidjeti na svakoj Nedelji mode poklanjaju odjeću kako bi ih žene, koje ih pomno prate kupile te iste stvari.

Pogledajte u različitim radnjama odjeću koja će vam se svidjeti, a koju ćete moći da kombinujete uz mnogobrojne odjevne komade koje već imate u svom garderoberu.

2. Ne plaše se nijedne radnje - u svakoj će pronaći ono što im treba

One ulaze u svaku radnju, bilo da se u njoj prodaje skupa, jeftina, elegantna ili sportska odjeća. Ona u svakoj može pronaći tačno šta joj treba, bez mnogo gubljenja vremena.

3. Znaju da se obuku prema sopstvenom stilu

Sigurno znate jednu osobu kojoj se često dešava da je pitaju za odjevni komad koji je kupila odavno. Da, možda taj komad izgleda odlično, ali je suština u načinu na koji je stilizovana.

4. Uvijek izgledaju drugačije od drugih

Kada sve djevojke nose štikle, ona će nositi patike, farmerke ili kombinezon kada druge budu nosile haljine i tako dalje. Neke male stvari će ih uvijek činiti drugačijim od ostalih, a samim tim i stilizovanijim.

5. Shvataju da ih brendovi ne čine "kul"

Možda zvuči kao kliše, ali mnoge stilizovane žene koje izgledaju uvijek odlično znaju da im za to nisu potrebne skupe tašne, majice ili haljine. One će izgledati odlično i u izbledjeloj sivoj majici i farmerkama, samo jer su pune samopouzdanja i nije briga šta drugi misle.

6. Nisu robovi mode

Žene sa stilom imaju svoju priču koju prate i ne zanimaju ih trendovi koji dolaze i odlaze. Računaju na bezvremene komade koje već imaju i koje samo dopunjuju s vremena na vrijeme.

7. Ne oblače se da bi ih neko drugi smatrao modernim

One se oblače radi sebe i svog ličnog zadovoljstva. Prije Nedelja mode, blogova i ostalih izvora koji nameću trendove, one vole ono što jesu i svoj jedinstveni stil.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.